Scandaleyes Reloaded by Rimmel London

Hello, ladies!

Știți și voi că febra aceasta a genelor cât mai lungi și cât mai pline de volum a cuprins aproape întreaga comunitate a reprezentantelor sexului frumos, luând o mai mare amploare anul trecut când, de altfel, s-au și promovat în masă extensiile de gene care nu numai că au devenit foarte accesibile, dar s-au și reinventat destul de repede și-au devenit 2D, 3D… Pe mine, sincer, mă cam depășeste subiectul, deoarece mie îmi este teamă să recurg la această metodă deși rezultatul este unul realmente spectaculos, și, ca multe alte femei, apelez tot la mascara pentru a da un plus de volum și de culoare genelor mele.

Îmi amintesc că mai demult(să tot fie vreo doi ani de zile) v-am povestit pe blog despre experiența de testare a mascarei Scandaleyes de la Rimmel London (dacă nu ați accesat acel articol vă las aici o scurtătură către el) și pentru că între timp mi-am achiziționat și am încercat și varianta Reloaded a acestui rimel, m-am hotărât să vă scriu câteva vorbe și despre aceasta, intenția mea fiind aceea de a face un fel de comparație între cele două.

Ambalajul mascarei Scandaleyes Reloaded de la Rimmel London se prezintă cam așa…

IMG_20161004_141755.JPG

…fiind identic cu cel al mascarei Scandaleyes, cu singura diferență că acesta este oranj integral pe când celălalt avea doar capacul în această nuanță, în rest era negru.

Aspectul definitoriu care pe mine mă determină să achiziționez sau nu un rimel este acela al formei aplicatorului(m-a câștigat și acesta…).

Pensula mascarei Scandaleyes Reloaded este destul de asemănătoare dat totuși puțin diferită față de cea a ”surorii” sale, aceasta fiind puțin mai conică(ceea ce nu e chiar deranjant deoarece cu vârful puțin mai subțire puteți ajunge să ”treziți la viață” chiar și cele mai micuțe gene din colțul intern al ochiului).

IMG_20161004_141740.JPG

În imaginea de mai jos se poate vedea chiar mai bine forma aplicatorului:

IMG_20161004_141726.JPG

Nuanța rimelului este una de un negru intens, aplicarea este tot la fel de ușoară, însă mie îmi face impresia că varianta Reloaded se usucă puțin mai greu față de cealaltă, și ferească Sfântul să vă apuce strănutatul înainte de a vi se fi uscat complet! 😀

Concluzionând, pot spune că nu văd o mare diferență între cele două variante în afară de aspectele deja menționate mai sus, poate doar în privința prețului, întrucât varianta Scandaleyes costă în jur de 15 lei, pe când Scandaleyes Reloaded e ceva mai scumpă, undeva în jurul prețului de 27 lei. Desigur, acestea sunt prețuri raportate localității mele, poate acestea variază în funcție de fiecare oraș sau de fiecare comerciant în parte.

Per total, nu m-a dezamăgit, l-am folosit cu plăcere și posibil să-l recumpăr atunci când voi fi în pană de idei în ceea ce privește mascara.

Voi ați încercat această variantă? Cum vi se pare?

Aștept parerile voastre în comentarii.

Vă îmbrățișez cu drag!
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.