Gama Neem & Turmeric – Himalaya Herbals

Ladies, pentru astăzi am ales să vă vorbesc despre acnee – știți voi… problema aceea neplăcută cu care se confruntă îndeosebi femeile, cu precădere într-o anumită perioadă a lunii.

Acelea dintre voi care mă urmăriți știți că am mai tratat acest subiect pe blog împărtășindu-vă diverse metode de anihilare a micilor inamici, însă cum îmi place să testez mereu produse noi, iată-mă povestindu-vă un nou ritual de îngrijire a tenului cu probleme, ritual ce constă în utilizarea gamei Himalaya Herbals cu Neem și Turmeric, în trei pași: mască, scrub și spumă de curățare.

IMG_20161004_142150.JPG

Nu știu voi în ce ordine utilizați voi produsele de genul acesta, însă mie îmi place să încep ritualul cu aplicarea măștii Himalaya Herbals cu Neem și Turmeric pe care o las să acționeze până simt că începe să mă ”țină” pielea(cam 10-15 minute). Are o culoare foarte închisă, spre negru, miroase intens a plante, iar când se usucă arată precum argila. Îmi place să o folosesc pentru că simt cum îmi purifică tenul, are efect antibacterian și reglează secreția de sebum.

IMG_20161010_173821.jpg

După ce îndepărtez masca cu ajutorul apei călduțe(care îmi deschide porii) îmi masez pe ten o cantitate suficientă de scrub pe care îl plimb pe toată fața și insist mai ales pe zonele ”cu probleme”. Datorită particulelor ușor abrazive(care nu sunt altceva decât granule din sâmburi de caise) din compoziția acestuia scrub-ul cu Neem și Turmeric mă ajută în procesul de exfoliere a tenului curățându-mi porii în profunzime de toate impuritățile și ajutându-mă să îmi îndepărtez celulele moarte de pe față.

img_20161010_173630

Apoi îmi clătesc fața din abundență tot cu apă rece pentru a-mi îndepărta scrub-ul  și a-mi închide porii, după care ”apelez” la spuma de curățare cu Neem și Turmeric pentru a calma tenul și a-l revigora. Îmi place mult această spumă de curățare pentru că funcționează ca un tonic, conferind tenului meu un boost de energie și de vitalitate și lăsându-i un miros fresh, prevenind totodată apariția acneei.

IMG_20161010_173912.jpg

Ador produsele Himalaya Herbals cu Neem și Turmeric deoarece sunt concepute din ingrediente pe bază naturală și pentru că au adus numai beneficii tenului meu, astfel că vi le recomand și vouă cu toată încrederea! <3

Câte dintre voi ați folosit produse ale acestei game? Ce alte produse de genul mai cunoașteți? Lăsați-mi răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii.

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Gama Neem & Turmeric – Himalaya Herbals”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.