Ser pentru stimularea creșterii genelor și sprâncenelor – Balea

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Iată că pentru prima postare din acest an mi-am propus să vă scriu câteva cuvinte despre un produs pe care îl testez de câteva săptămâni și de care sunt foarte încântată – serul pentru stimularea creșterii genelor și sprâncenelor de la Balea.

20161225_181018-1

Febra aceasta a genelor cât mai lungi și cât mai dese și a sprâncenelor cât mai groase și cu un aspect cât mai natural a cuprins o mare parte a reprezentantelor sexului frumos, și de ce să nu recunosc, chiar și pe mine și dacă există persoane care reușesc să ajungă la rezultatul dorit prin extensii de gene spre exemplu, știu sigur că mai sunt și persoane(ca mine) care aleg varianta puțin mai anevoioasă – serurile pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor.

Seruri de genul sunt câteva pe piață însă la niște prețuri destul de măricele(cam peste 100 de lei) și cred că le știți și voi pentru că acelora li se tot face reclamă masivă, inclusiv televizată, însă pe acesta despre care vă povestesc astăzi l-am găsit absolut întâmplător într-o broșură DM.

Recunosc, nu am avut așteptări prea mari de la acest produs, însă era la un preț foarte acceptabil(~ 15 lei) și mi-am zis că merită să îl încerc.

Atât recipientul cât și aplicatorul seamănă 1:1 cu un tuș pentru ochi, produsul în sine fiind un fel de gel transparent, aplicarea acestuia fiind una cât se poate de ușoară.

20161225_181234.jpg

La început l-am folosit doar la baza genelor, dar ulterior l-am aplicat și pe sprâncene deoarece aveam câteva goluri ce se cereau umplute(asta fiind și explicația pentru care obișnuiesc să-mi stilizez sprâncenele).

Nu știu cum am reușit, însă la ochiul stâng m-am trezit într-o dimineață cu câteva gene rupte de pe la jumătatea lor așa că acesta a fost probabil cel mai bun prilej pentru a vedea dacă acest produs funcționează sau nu. Rezultatul? După numai 3 aplicări în 3 seri consecutive, genele mele cele rupte ajunseseră la lungimea celorlalte, fapt care mi-a dat curaj să îl încerc și pe sprâncene, rezultatul fiind de asemeni unui spectaculos, acestea îndesindumi-se peste noapte!

Pe ambalaj scrie doar în limba germană, însă am reușit să descifrez ingredientul principal care stimulează genele și sprâncenele să crească – un complex activ de peptidă fluidă bogată în aminoacizi.

Regret că nu am făcut poze înainte și după pentru că, mă repet, nu mă așteptam să văd vreo mare diferență, însă vă garantez că acest ser chiar își face treaba, drept pentru care eu voi continua să mi-l aplic în fiecare seară până la epuizarea conținutului și cu siguranță îl voi reachiziționa, chiar dacă nu va mai fi la ofertă.

Sunt super-încântată de acest ser pentru stimularea creșterii genelor și sprâncenelor de la Balea și le sunt foarte recunoscătoare pentru că au creat un astfel de produs atât de accesibil ca preț pentru că uite așa mi-am îndesit sprâncenele și lungit genele fără prea mare efort și cu zero riscuri! <3

De curiozitate, cine l-a mai încercat? Ce alte seruri de genul mai cunoașteți?

Follow my blog with Bloglovin



10 thoughts on “Ser pentru stimularea creșterii genelor și sprâncenelor – Balea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.