LaraSilver – bijuterii cu stil

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Se știe că noi, femeile avem multe slăbiciuni precum gențile, pantofii, parfumurile… și să nu uităm de bijuterii. În ceea ce privește bijuteriile, unele dintre noi preferă gablonțurile, altele preferă bijuteriile confecționate din aur și  o parte deloc neglijabilă dintre noi sunt adeptele celor din argint.

Ei bine, în ultima categorie mă înscriu și eu. Dintotdeauna am avut o slăbiciune pentru bijuteriile din argint și în ultima perioadă am optat mai mult pentru seturi compuse din cercei și pandantiv. Nu urmăresc un model anume, nu merg pe o anumită linie, ci  îmi achiziționez tot ce-mi încântă privirea.

De curând m-am decis ca în prag de sărbători să mai adaug la colecție încă un astfel de set și am prospectat piața oprindu-mă în final asupra unul site recent descoperit, LaraSilver. Ce m-a atras la acest site au fost două aspecte: 1 – varietatea mare de produse și 2 – prețurile fără concurență, cele mai mici pe care le-am vazut până acum pe piața de profil.

Mi-a fost foarte greu să mă decid asupra unui set deoarece toate sunt ABSOLUT SUPERBE, așa că mi-am ales două, ambele compuse din cercei, pandantiv și inel. M-am oprit asupra a două seturi care nu aveau cum să nu îmi pice cu tronc pentru că întruchipează în opinia mea, cele mai gingașe ființe, lebedele!

Primul set pe care l-am zărit și care m-a cucerit iremediabil datorită combinației de argint cu zirconiu cubic a fost acesta:

set-argint-cod-1-3-301-gr7.jpg

Iar cel de-al doilea întruchipează tot lebede, sunt tot din argint în combinație cu pietre zirconiu(doar că ceva mai mici) și arată astfel:

set-argint-cod-1-3-183-gr6-3.jpg

Și pentru că nu am putut să mă hotărăsc între cele două seturi le-am achiziționat pe amândouă, însă nu regret deloc decizia luată și stiți de ce? Pentru că ambele seturi sunt superbe și au costat foarte puțin – doar 50 lei fiecare!

Sunt convinsă că și vouă vă plac seturile pe care le-am ales eu, așa că vă las aici link către categoria seturilor din argint disponibile pe site și pentru că am intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirea cadourilor de Crăciun vă recomand să aruncați o privire și în celelalte categorii de produse cum ar fi: cerceipandantiveineleverighetecolierebrățărilănțișoare și găsiți chiar și bijuterii din argint pentru copii aici. Nu e deloc târziu să comandați de pe site, vă garantez că vă vor ajunge înainte de Crăciun, eu am plasat comanda ieri și astăzi mi-a ajuns coletul!

Încă un mic amănunt: pentru a fi mereu la curent cu ofertele și produsele LaraSilver vă recomand să apreciați pagina de Facebook aici.

Oricum, eu sunt de părere că nu trebuie să vă răsfățați cu bijuterii doar de sărbători, deoarece la cât sunt de accesibile și de superbe ar fi și păcat… Vă puteți face un obicei din a vă comanda periodic superbități marca LaraSilver deoarece chiar merită!

Chiar mă gândeam că odată cu descoperirea acestui site am scăpat de o mare grijă – nu trebuie să mai pierd timp prețios în căutare de cadouri pentru femeile dragi din viața mea, pentru că acestea se află la doar un click distanță de mine! 🙂

Ce anume vă face cu ochiul dintre produsele disponibile pe site?

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “LaraSilver – bijuterii cu stil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.