Gel lift instant Lift Up – Cosmetic Plant

Dragi cititoare, cred că fiecare dintre noi se confruntă de la o anumită vârstă cu ridurile, la început acestea apar ca niște linii fine, însă odată cu trecerea timpului se adâncesc și devin destul de inestetice. Mare parte dintre noi încearcă să le atenueze, fie din pripă, fie când ajung să fie destul de proeminente, folosind diverse produse special concepute în acest sens – creme, seruri sau geluri.

Pentru astăzi mi-am propus să vă scriu despre un produs consumat de curând, gelul lift instant Lift Up de la Cosmetic Plant.

13278152_1721471564800851_1897944009_n

Am găsit acest produs într-un magazin DM și mi-am pus mari speranțe în el cand l-am văzut și analizat, m-am gândit că în sfârșit am găsit un produs antirid de calitate, la un preț modest!

Gelul lift instant Lift Up de la Cosmetic Plant poate fi folosit de persoanele cu tenul normal/mixt și are în compoziție acid hialuronic cu complexul Liftonin-Xpress plus milicapsule cu vitamina E. Minicapsulele sunt acele particule de un albastru deschis pe care le puteți observa în imaginea de mai jos:

13277911_1721474838133857_1517728262_n

Ideea este că deși acest gel se absoarbe repede în piele și nu rămâne lipicios, pe mine cel puțin nu m-a ajutat cu nimic, nu am observat o diferență înainte și după utilizare și țineți cont că am așteptat să consum tot flaconul ca să-mi pot da cu părerea despre  acesta. În schimb, produsul în sine este foarte consistent, se consumă greu, recipientul este fain, transparent și cu pompiță care asigură sterilitate produsului și dozare eficientă.

Cam atât aș avea de spus despre Lift Up de la Cosmetic Plant și drept să vă zic sunt foarte curioasă dacă printre voi se mai află persoane care au încercat acest produs. Mi-aș dori să îmi lăsați în comentarii experiența voastră de testare – dacă ați fost mulțumite sau nu.

Vă îmbrățișez cu drag!

Follow my blog with Bloglovin



1 thought on “Gel lift instant Lift Up – Cosmetic Plant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.