Două metode de a scăpa de părul din zona axilei

Ladies, nu știu despre bărbați, dar în ceea ce ne privește pe noi, femeile, sunt convinsă că fiecare dintre noi încearcă să scape prin diverse metode de părul nedorit din diverse zone ale corpului.

Una dintre zonele de care suntem maxim de sâcâite este axila. Puține persoane îndrăznesc să-și îndepărteze părul din acastă zonă cu ceară sau cu ajutorul epilatorului, majoritatea recurgând la cea mai la îndemână metodă – aparatul de ras – care nu face altceva decât să îngroașe părul și să îl îndesească.

Iată că astăzi vă împărtășesc două metode care pe termen lung vă pot subția firele de păr de sub braț, în timp făcându-l chiar să dispară complet. Aceste meode se folosesc încă din cele mai vechi timpuri, dar cu toate acestea ele nu prea au ajuns la urechile noastre. Dar nu mai lungesc vorba, mai jos vi le descriu.

Metoda 1

Ingrediente:

  • turmeric
  • fulgi de ovăz
  • miere de albine
  • lapte

Preparare: amestecați 100 ml de lapte cu o lingură de fulgi de ovăz, o linguriță de turmeric și două lingurițe de miere de albine, mixând bine până la obținerea unei paste omogene de consistența unei creme. Aplicați amestecul în zona axilei lăsându-l să acționeze pentru 5 minute, apoi îndepărtați-l cu ajutorul unui burete înmuiat în apă călduță. Repetați procedeul de două ori pe săptămână.

ganglionii-limfatici-axile

Metoda 2

Ingrediente:

  • făină de porumb
  • lămâie
  • bicarbonat de sodiu

Preparare: amestecați o lingură de mălai cu trei-patru linguri de bicarbonat de sodiu și cu 100-150 ml de zeamă de lămâie astfel încât să obțineți o pastă. Aplicați amestecul obținut sub braț masându-l ușor, lăsați-l să acționeze aproximativ 10 minute, după care îndepărtați-l cu ajutorul unul burete înmuiat în apă călduță. Repetați procedeul de două ori pe săptămână.

Eu vă recomand să alternați aceste două metode pentru rezultate optime. Vă garantez că funcționează!

Nu v-ați fi așteptat să fie atât de simplu, așa-i? 🙂

Mai cunoașteți și alte metode de genul acesta? Lăsați-mi în comentarii.

Vă îmbrățișez cu drag! <3
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Două metode de a scăpa de părul din zona axilei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.