Pudră compactă Melkior

Hello!

Dragile mele, pe când îmi ordonam produsele de make-up am dat peste acest produs despre care mi-am dat seama că nu v-am scris – pudra compactă de la Melkior.

IMG_20161004_133020.JPG

Melkior – cosmetice profesionale se află de departe în topul brand-urilor mele preferate în materie de beauty  și n-a existat produs de la ei pe care să-l fi încercat și care să nu-mi fi plăcut, pot afirma cu tărie că toate mi-au întrecut așteptările.

Cum a intrat pudra compactă de la Melkior în rutina mea? Am strecurat acest produs în coșul de cumpărături într-o perioadă în care pudra pe care o foloseam atunci era pe terminate și țin minte că mă atrăgeau toate nuanțele în care aceasta era disponibilă însă în final m-am oprit la cea incoloră sau Clear.

img_20161004_133002

La ce folosesc eu pudra compactă, incoloră?

Ei bine, una dintre întrebuințările acestui produs este aceea de fixare a machiajului – există o ”lege” nescrisă a machiajului care spune că produsele cremoase aplicate pe față trebuie fixate cu un strat subțire de pudră incoloră pentru o mai bună rezistență peste zi.

În plus, această pudră compactă, incoloră este foarte utiă persoanelor cu tenul gras deoarece ajută la matifierea acestuia, deci practic la neutralizarea luciului inestetic.  Nu e și cazul meu, dar oricum eu prefer tenul cu un aspect ușor mai satinat.

De remarcat este faptul că această pudră este practic insesizabilă pe ten, e foarte fină și se consumă foarte greu. Chiar este de calitate, își merită toți bănuții și o recomand cu încredere tuturor!

Mânuța sus cine a mai încercat acest produs! 🙂 Vă place?
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.