Soluție pentru curățarea pensulelor de machiaj – Ebelin

Bine v-am regăsit, beauties!

Mă gândeam la o introducere drăguță pentru acest articol, însă sunt convinsă că în ceea ce privește curățarea pensulelor de machiaj sunteți la curent cu aproape toate modalitățile prin care puteți efectua acest procedeu, așa că intru direct în subiect.

De curând mi-am achiziționat și eu dintr-un magazin DM soluția pentru curățarea pensulelor de la Ebelin, asta după ce a tot vuit blogosfera de beauty despre aceasta așa încât am devenit curioasă să o încerc și eu.

img_20161126_141000

Cel mai tare m-a frapat cât de simplă este folosirea acestei soluții: nu trebuie decât să pulverizați conținutul peste perii pensulelor pe care doriți să le curățați, lăsați-l să acționeze preț de cateva secunde, apoi tamponați-le pe un servețel.

IMG_20161126_141056.jpg

Practic, după folosirea acestei soluții pensulele arată ca noi și rămân și cu un miros foarte plăcut.

Priviți pozele înainte

IMG_20161126_141413.JPG

și după

img_20161126_141357

Această metodă de curățare a pensulelor mi se pare cea mai puțin agresivă și deloc nocivă. Pensulele nu-și mai pierd perii și nu se mai degradează, astfel că vă veți putea bucura de ele pentru mult mai mult timp.

După ce am încercat și eu acest produs pot spune că mi se pare cea mai simplă și cea mai la îndemână metodă de a-mi curăța pensulele de machiaj! Nici acum nu-mi vine să cred cât de simplu funcționează tot acest procedeu! Să vă mai spun și faptul c-am plătit doar 9,9 lei pe acest minunat produs? 😀

Ia să văd, cine o mai folosește? Așa-i că e faină această soluție pentru curățarea pensulelor de la Ebelin?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.