Mască pentru păr – homemade

Dragile mele,

Probabil că ați realizat faptul că o podoabă capilară îngrijită are capacitatea de a scoate din anonimat, de a stârni admirația și de a atrage atenția imediat asupra posesoarei ei, creând o imagine îngrijită per-ansamblu. Aproape toate femeile tânjesc după un astfel de look, o parte dintre ele cheltuie sume exorbitante în saloanele de înfrumusețare, însă frumusețea nu trebuie să fie neapărat costisitoare!

Vă propun pentru astăzi o reteță simplă de mască pentru păr pe care o puteți prepara singure acasă, cu doar câteva ingrediente pe care oricine le are în casă.

Este masca la care eu am apelat cu încredere în momentul în care părul a început să îmi cadă foarte tare, așa încât m-am panicat și am trecut pe șampon din plante, măști preparate de mine și am renunțat la orice aparat de coafare care ar fi putut dăuna în vreun fel părului meu.

Dar iată care sunt cele 4 ingrediente necesare pentru prepararea acestei minunate măști:

  • un ou
  • o banană
  • 1/2 cană bere neagră
  • o lingură de miere de albine

Preparare și aplicare:

Introduceți în blender aceste 4 ingrediente și mixati-le până când obțineți o pastă omogenă. Aplicați amestecul distribuindu-l uniform îndeosebi la rădăcina firelor de păr, înveliți-vă părul cu un prosop și lăsați această mască să acționeze pentru aproximativ o oră, apoi spălați-vă pe cap așa cum o faceți de obicei.

Vă recomand să folosiți această mască de patru ori pe lună(adică o dată pe săptămână) – rezultatele vă vor surprinde!

160956-masca.jpgMai cunoașteți și alte măști la fel de simplu de realizat și deloc costisitoare? Lăsați-mi în comentarii.

Vă îmbrățișez!
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.