Guess Seductive – un parfum potrivit oricărui anotimp

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Am ales pentru astăzi un subiect de mare interes în randul nostru, al femeilor – parfumurile. După cum bine știți deja, în opinia mea parfumul reprezintă amprenta personală a fiecăreia dintre noi, mie mi se pare că alegerile noastre în materie de parfumuri ne definesc, felul în care alegem să mirosim spune multe despre noi și despre personalitatea noastră. Concluzia aceasta am tras-o studiindu-mă mai întai pe mine și apoi pe cei din jurul meu.

Cu siguranță ați tot auzit de „parfumuri de vară”, „parfumuri de iarnă”, etc. și probabil că știți deja să faceți diferența între aceste categorii – cele de vară sunt mai ușoare, mai suportabile, potrivite temperaturilor toride, pe când cele de iarnă sunt ușor mai greoaie, dar care „se pupă” perfect cu temperaturile reci specifice anotimpului.

Iată că astăzi vă scriu despre un parfum care poate fi folosit pe tot parcursul anului fără nici o interdicție, deoarece este atât de neutru din punctul acesta de vedere, încat „trece” foarte bine atât în anotimpurile calde cât și în cele reci.

Este vorba despre Guess Seductive:

img_20161118_160415

Guess  Seductive încântă simțurile deschizându-se cu notele de vârf constând în coacaze negre, pară și bergamotă, continuând această desfătare olfactivă cu notele de mijloc de flori de portocal, stânjenel și iasomie, închizându-se cu notele de bază de vanilie amestecată cu tămâie(și nu, nu e nimic morbid în acesta). Toată această combinație de note florale și lemnoase este atât de echilibrată încât n-aveți cum să nu vă îndrăgostiți de ea!

Este genul de parfum care scoate delicatețea și inocența din voi înșivă fără ca măcar să vă străduiți. Și tocmai pentru că e atât de agreabil Guess Seductive poate fi folosit oricând simtiți nevoia de a vă lăsa învăluite în mireasma acestuia, fără să vă mai gândiți dacă e potrivit anotimpului ori nu. Are un farmec aparte tocmai datorită senzualității acestuia, fiind un parfum seducător ce atrage prin compoziția sa unică.

Sticluța acestui parfum e cumva una clasică, dar deloc deranjantă tocmai pentru că este ușor de utilizat și de strecurat în poșetă, mie îmi place foarte mult mai ales pentru că este frumos decorată cu o inimioară metalică dar și cu o bucățică de piele ștanțată cu numele acestuia.

img_20161118_160202

Per total sunt foarte încântată de acest parfum și mă bucur că l-am descoperit! <3

Cine îl mai folosește? Cum vi se pare? Vă place?
Follow my blog with Bloglovin



6 thoughts on “Guess Seductive – un parfum potrivit oricărui anotimp”

  • Trebuie sa recunosc ca nu prea sunt fana a acestui brand. Parfumurile lor mi se par mult prea puternice pentru gustul meu. Eu aleg mai degraba variantele feminine, florale/fresh, insa acesta suna bine avand in vedere ca notele de mijloc contin iasomie.
    Chiar si asa, am doua de la ei. GUESS by Marciano cred ca e cel care imi place.
    Sa il folosesti cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.