Masaj relaxant cu ulei Body Senses – Elmiplant

Bine v-am regăsit!

Nu știu despre voi însă eu, îndeosebi în anotimpurile reci, simt nevoia de relaxare prin intermediul masajelor corporale și dacă timpul nu prea-mi permite să merg la maseuză pe cât de des mi-aș dori, recurg la masajul de dinainte de culcare pe care mi-l efectuez singură cu ajutorul aparatului de masaj și a uleiului Body Senses de la Elmiplant.

Dar nu despre aparatul de masaj voiam să vă scriu astăzi, ci despre uleiul de masaj mai sus menționat, care arată cam așa:

IMG_20160113_133541.JPG

V-ați putea întreba de ce l-am ales tocmai pe acesta dintre multitudinea de uleiuri de masaj disponibile pe piață și în cele ce urmează vă detaliez și răspunsul: uleiul Body Senses de la Elmiplant este un ulei pentru masaj ce are menirea de a vă relaxa profund mai ales datorită combinației sale de ingrediente active – extractele 100% naturale de ylang-ylang și lavandă.

Masându-vă cu acest ulei pentru masaj aveți un dublu beneficiu: vă relaxați simțurile și vă alegeți și cu o piele hidratată în profunzime.

Totodată, masajul cu uleiul Body Senses este avantajos și datorită faptului că se consumă greu – câteva picături din acest ulei sunt suficiente pentru un masaj de aproximativ 30 de minute, pentru că nu se absoarbe la fel de repede precum loțiunile pentru masaj și nici nu rămâne lipicios precum acestea.

După masajele cu uleiul Body Senses de la Elmiplant pielea rămâne catifelată și frumos mirositoare, mireasma relaxantă a lavandei în combinație cu ylang-ylang-ul păstrându-se ore întregi pe piele.

Mie îmi place foarte mult acest produs și i-am rămas fidelă ani de zile, drept pentru care am simțit nevoia să vă povestesc și vouă despre el.

Sunt curioasă câte dintre voi îl folosesc, așa că-mi puteți lăsa în comentarii. Vă pup!

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Masaj relaxant cu ulei Body Senses – Elmiplant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.