Fond de ten Healthy Mix – Bourjois Paris

Dragile mele, pentru astăzi mi-am propus să vă povestesc pe scurt despre un fond de ten pe care îl folosesc de o lună de zile dar despre care pot spune cu mâna pe inimă că este preferatul meu!

Nu știu din ce motiv, în ultima perioadă orice fond de ten aș fi folosit, peste zi se transforma în făină și arăta destul de inestetic cu toate că tenul meu era suficient de hidratat, astfel că m-am văzut nevoită să încerc altceva. Am luat la rând rafturile cu produse de make-up din Carrefour spunându-mi că trebuie să găsesc ceva care să mi se potrivească și le-am testat pe toate cele disponibile până când mi-a căzut în mână cel despre care vă scriu, Healthy Mix de la Bourjois Paris.

IMG_20160929_170357.jpg

L-am ales pe acesta dintre multitudinea de fonduri de ten deoarece când l-am aplicat pe încheietura mâinii pentru a-i testa puterea de acoperire s-a făcut totuna cu pielea, dar în același timp mi-a și acoperit destul de bine nuanța venelor, astfel că pot afirma cu tărie că are acoperire medie.

Fondul de ten Healthy Mix de la Bourjois Paris are în compoziție ingrediente active din fructe, precum caisă(pentru luminozitate), ghimbir(pentru energizare), pepene(pentru hidratare) și măr(un important anti-oxidant).

Sunt foarte încântată că acest produs nu a provocat niciun fel de reacție negativă tenului meu. Are o textură ușoară, fină, nu încarcă tenul și îi conferă o textură satinată, naturală, îl lasă luminos și radiant.

Am încercat să vă fac și un swatch, însă nu mi-a reușit tocmai din motivul că acest fond de ten devine atât de insesizabil în contact cu pielea mea așa încât nu aveam ce să vă arăt, dar am cules o imagine de pe internet pentru a vă face o idee asupra nuanței pe care o folosesc eu, No. 55 – Dark Beige(cu mențiunea că mie parcă mi se pare puțin mai închis în imagini decât e în realitate…):

bourjois-maquillaje-healthy-mix-revelador-55

Mai am ceva de adăugat despre fondul de ten Healthy Mix de la Bourjois Paris: se consumă foarte greu! Recipientul are 30 ml, este dotat cu o pompiță care dozează foarte bine produsul, dar am rămas plăcut surprinsă să constat că deși folosesc din el de o lună de zile am consumat abia 1/3 din el! Deci, WOW!

Datorită tuturor celor menționate mai sus, acest fond de ten rămâne No. 1 în topul preferințelor mele presimt eu că pentru mult timp de aici înainte! <3

Sunt curioasa, îl mai folosește cineva? Vă place? Sunteți la fel de încântate de el ca și mine?
Follow my blog with Bloglovin



8 thoughts on “Fond de ten Healthy Mix – Bourjois Paris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.