Melkior eyeliner&khol pencil

Hei!

Deoarece mi-am propus ca încetul cu încetul să încerc toate produsele celor de la Melkior – cosmetice profesionale, iată că mi-am mărit colecția de creioane khol cu încă două nuanțe, black și turquoise.

IMG_20161028_134958.JPG

De fapt, așa cum scrie și pe acestea, sunt mai mult decât niște banale creioane khol pe motiv că se comportă întocmai ca niște eyelinere și din punct de vedere al intensității culorilor, dar și datorită rezistenței acestora.

IMG_20161028_135357.JPG

V-am realizat și un swatch ca să vă puteți face o idee despre ele, dar eu vă garantez că sunt absolut geniale!

Le-am aplicat chiar și pe linia apei și mi-au rezistat mai mult decât oricare alte creioane încercate de mine până acum.

IMG_20161028_135938.JPG

Negrul este intens, nu se scurge, rezistă pe pleoape ca un tuș de ochi, nu își pierde din intensitate peste zi, nu necesită reaplicare; același lucru se întâmplă și cu turquoise-ul, cu diferența că acesta mi se pare puțin de tot sidefat(aspect deloc deranjant pentru mine deoarece de mult căutam un astfel de creion!).

Aceste creioane eyeliner&khol de la Melkior mă atrag și datorită aspectului lor: se vede că au fost realizate cu o deosebită atenție, se ascut foarte ușor, capacele sunt din metal, per ansamblu sunt foarte elegante.

Sunt ideale mai ales pentru acele persoane care sunt mereu pe fugă dar care își doresc să arate bine – se aplică foarte ușor, alunecă pur și simplu pe pleoape, astfel că în doi timpi și trei mișcări machiajul ochilor este gata! 🙂

Cine mai folosește aceste creioane? Sunteți mulțumite de ele?
Follow my blog with Bloglovin



1 thought on “Melkior eyeliner&khol pencil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.