Bandă home made pentru puncte negre

Hi, ladies!

Dacă în postarea anterioară vă vorbeam despre remedii împotriva comedoanelor închise(bine-cunoscutele puncte albe), iată că pentru astăzi m-am gândit să vă povestesc despre încă o metodă de îndepărtare a comedoanelor deschise, adică a punctelor negre.

Deja v-ați familiarizat cu ceea ce înseamnă ele, știți că se formează atunci când porii sunt astupați de praf, impurități, produse de make-up în exces, ș.a.m.d. și că sebumul acumulat în pori formează niște dopuri care oxidează, conferindu-le acel aspect inestetic și închis la culoare.

Cam asta se întâmplă în cazul punctelor negre:

download

Sunt convinsă că se confruntă destul de multe persoane cu această problemă și că o mare parte dintre ele sunt în căutarea unor metode de a le eradica. Știu că vuiește internetul de remedii și la fel de bine știu că o mare parte dintre persoane preferă metodele cât mai simple și cât mai rapide, drept pentru care benzile pentru puncte negre sunt la mare căutare.

Numai că nu întotdeauna ceea ce este în comerț e și bun/sănătos, așa că eu vă propun o ”rețetă” de bandă pentru îndepărtarea punctelor negre home made.

Pentru realizarea acesteia nu aveți nevoie decât de două ingrediente pe care oricine le are în casă: lapte și gelatină pulbere.

Necesare:

  • cuptor cu microunde
  • un pahar termorezistent
  • o lingură de lapte
  • o lingură de gelatină pulbere

Preparare:

În paharul termorezistent se pune lingura de lapte, se adaugă gelatina pulbere, se mixează energic, se introduce în cuptorul cu microunde pentru 10 secunde, pe treapta medie, apoi se mai amestecă puțin pentru a verifica omogenitatea amestecului.

Pasta rezultată se poziționează sub forma unei benzi pe zona afectată de puncte negre și se lasă să acționeze pentru 10-15 minute până când simțiți că începe să vă strangă – acela este momentul în care trebuie să o îndepărtați. Nu efectuați mișcări bruște, ci trageți-o încetul cu încetul. Veți putea observa cum banda home made trage odată cu ea și punctele negre, pielea rămânând curată și catifelată.

how-to-pore-strips1.jpg

Ce ar mai fi de reținut este următorul aspect: amestecul acesta trebuie aplicat rapid, la scurt timp după ce a fost scos din cuptorul cu microunde pentru a nu se transforma în gelatină înainte de a fi aplicat, pentru astfel că își pierde eficiența!

Deci, cum vi se pare? Așa-i că e o metodă la îndemâna oricui și deloc costisitoare?
Follow my blog with Bloglovin



1 thought on “Bandă home made pentru puncte negre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.