Taft Ultimately Strong 6

Produsele pentru stilingul părului au fost mereu indispensabile, fixarea părului/a coafurii a reprezentat o preocupare dintotdeauna și dacă cu zeci de ani în urmă reprezentantele sexului feminin recurgeau la diverse metode precum folosirea apei cu zahăr sau a borșului, iată că-n zilele noastre au apărut pe piață spuma, fixativul, ceara și gelul pentru păr, menite să le vină în ajutor, să le ușureze mult întregul procedeu.

Mărci sunt multiple, puterea de fixare a acestora fiind de asemeni variată, astfel că dacă veți alege produse pe care există mențiunea strong 1, 2 sau 3 veți beneficia de o fixare mai light, pe când de la 4 în sus vorbim despre o fixare mai de durată.

Iată că cei de la Taft au introdus pe piață gama Ultimately Strong 6 despre care se vorbește că ar fi cea mai puternică din punctul de vedere al fixării.

Eu am încercat atât spuma pentru păr, cât și fixativul și vă pot spune părerea mea despre ele.

Despre spuma pentru păr Taft Ultimately Strong 6 vă pot spune că nu este la fel de lipicioasă precum celelalte, este ușor mai aerată, conferă o fixare flexibilă, nu lipește firele de păr între ele, fixează bine însă nu e chiar atât de strong pe cât mă așteptam să fie(cel puțin în cazul meu).

Pentru îndepărtarea acesteia din păr este de ajuns să începeți a masa ușor șuvițele de păr pornind dinspre baza acestora spre vârfuri.

IMG_20151212_144415.JPG

Fixativul Taft Ultimately Strong 6 fixează coafura fără să o încarce, conferă un luciu plăcut părului, de asemeni este mai puțin lipicios decât celelalte formule încercate de mine până acum, dar tot așa… nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor mele, însă de bun este bun.

Se îndepărtează din păr prin pieptănare ușoară.

IMG_20151212_144448.JPG

Și-am spus că nu mi se pare c-ar conferi părului o fixare demnă de strong 6 deoarece în trecut am încercat fixativul Taft Looks Maxx Power Strong 7(despre care v-am scris aici) și era mult peste. Dar totuși mă bucur că le-au îmbunătățit formulele, că nu mai sunt lipicioase și că părul arată mult mai natural – nu se mai observă c-ați folosit ceva produse de stiling pentru fixarea coafurii. În afară de finish-ul/aspectul părului de după aplicare, aș putea echivala această gamă strong 6 cu cea strong 5…

Totuși, a mai încercat cineva aceste două produse? Ați fost mulțumite de ele? Cum vi s-au părut?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.