Waterproof Gel Eyeliner – Scandaleyes Rimmel London

Bine v-am regăsit!

Am ales astăzi să scriu câteva cuvinte despre machiaj: este o tehnică ce se practică încă din cele mai vechi timpuri și a reprezentat la un moment dat chiar un instrument de manipulare a sexului tare – amintiți-vă de faimoasa Cleopatra care tocmai datorită faptului că era diferită din punct de vedere a machiajului(și a sex-appeal-ului pe care acesta i-l conferea) juca bărbații pe degete.

Mare parte dintre reprezentantele sexului frumos recurg la machiaj fie pentru a-și evidenția frumusețea naturală, fie pentru a masca anumite zone ale feței(machiajul de corecție).

Machiajul în zilele noastre a devenit atât de la îndemâna oricăreia dintre noi, atât din punctul de vedere al disponibilității produselor de make-up cât și prin prisma tutorialelor de machiaj publicate pe internet, încât numai dacă nu vreți nu vă machiați.

În ceea ce mă privește, de câțiva ani de zile abordez un machiaj al ochilor destul de natural, însă singurul produs de care nu prea mă pot lipsi este tușul negru, deoarece mi se pare că pur și simplu completează machiajul și conferă profunzime privirii.

De-a lungul timpului am încercat numeroase mărci și tipuri de tuș negru, de la cel lichid, până la cel sub forma de cake(fard, cu aplicare uscată sau umedă), însă cel după care am întins mâna cel mai des în ultima perioadă a fost unul sub formă de gel, Scandaleyes de la Rimmel London.

IMG_20160307_090407.jpg

Este ambalat într-un recipient gen cutiuță cu capac și vine însoțit de o pensulică profesională, cu peri foarte fini ce ajută la o aplicare precisă a produsului.

IMG_20160307_090502.jpg

Tușul Scandaleyes de la Rimmel London este de un negru intens, se aplică foarte ușor, rezistă pe pleoape până la 24 de ore fără să își piardă din intensitate, nu se întinde, nu se scurge și deși este rezistent la apă s-a demachiat bine cu ajutorul unui demachant sub formă de lapte(prima dată am încercat îndepărtarea acestuia cu apă micelară însă mi l-a cam întins pe pleoape).

IMG_20160307_090645.jpg

Ce ar mai fi de subliniat în ceea ce privește acest tuș este faptul că se consumă foarte greu: fiind foarte intens, nu este necesară aplicarea unei cantități mari de produs și de aceea vă recomand să închideți recipientul ori de câte ori luați din acesta, pentru a îi păstra consistența cât mai mult timp – există riscul să se întărească dacă îl lăsați descoperit.

IMG_20160307_090700.jpg

Pensulica de care vine însoțit acest tuș chiar e de calitate, arată ca în imaginea de mai jos, însă eu din comoditate am folosit pentru aplicarea acestuia o pensulă unghiulară.

IMG_20160307_090902.jpg

IMG_20160307_090831.jpg

Și iată că mi-am satisfăcut curiozitatea, l-am testat, mi-a plăcut, îl folosesc destul de des și presimt că va rămâne pe lista de cumpărături. V-il recomand și vouă, dacă preferați genul acesta de tuș de ochi! 🙂

Cine l-a mai încercat? Vă place?

Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “Waterproof Gel Eyeliner – Scandaleyes Rimmel London”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.