Afrodisiacele Sexy 9 de la REVLON

Hi, ladies!

”Răsfoind” imaginile produselor despre care mi-am propus să vă scriu pe blog, am realizat că v-am rămas datoare cu review-urile celor două produse pentru  îngrijire corporală de la REVLON – gelul de duș și loțiunea de corp din gama Sexy 9.

IMG_20160729_113856.JPG

Cele două produse despre care vă scriu astăzi au fost create de către cei de la REVLON cu scopul de a servi și pe post de afrodisiace, pe lângă toate beneficiile pe care le aduc pielii.

Gelul de duș REVLON Sexy 9 curăță foarte bine pielea și o împrospătează, lăsând-o suplă și fină după fiecare duș. Face spumă abundentă, dar se clătește cu ușurință. Recipientul are o cantitate foarte generoasă de produs – 650 ml.

IMG_20160729_114050.JPG

Loțiunea de corp REVLON Sexy 9 conferă pielii o hidratare intensivă și de durată, o catifelează lăsând-o irezistibilă și ispititoare. Se absoarbe foarte ușor în piele și are o textură non-grasă. Vă veți putea bucura de această loțiune timp îndelungat, deoarece are o cantitate de 400 ml.

IMG_20160729_114134.JPG

Ce face deosebită această gamă de produse este mirosul acesteia oriental ce persistă pe piele pe parcursul întregii zile și care atrage ca un magnet persoanele de sex opus. Testele au demonstrat că 9 din 10 bărbați se simt atrași de această mireasmă senzuală și seducătoare!

Prețurile acestor două produse sunt foarte accesibile, astfel că se află la îndemâna oricui. Chiar merită să le introduceți în rutina voastră de îngrijire!

Vă tentează aceste două produse? Sunt printre voi persoane care le-au încercat?

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Afrodisiacele Sexy 9 de la REVLON”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.