Recipiente drăguțe la prețuri micuțe

Recipiente drăguțe la prețuri micuțe

Hello, fetelor! Nu știu despre voi, dar mie tot timpul mi-au stat pe creier decorațiunile și recipientele de tot felul. Fie ele pentru baie, bucătărie ori legate de segmentul de beauty, tot timpul mi-au plăcut. De fapt, tocmai despre asta vă voi scrie în cele ce urmează. De când mă știu, niciodată nu mi-a plăcut să-mi păstrez dischetele demachiante și betișoarele cosmetice în ambalajele lor. Si dacă acum câțiva ani nu prea aveam altă alternativă, iată că încetul cu încetul au început să apară pe piață și astfel de lucruri. Spre exemplu, aceste două recipiente despre care vp voi povesti astăzi.

Cum am găsit aceste recipiente?

Locuind într-un oraș micuț, unul dintre dezavantaje a fost acela că nu aveam acces la unele magazine. Jumbo sau Ikea nu se sunt accesibile decât online. Și nu ar fi o problemă dacă în unele cazuri costurile de livrare n-ar fi mai mari decât valoarea produselor dorite. Așa că m-am reorientat repede către site-urile chinezești de unde îmi puteam achiziționa produse cel puțin asemănătoare. Însă mult mai ieftine și cu livrare gratuită! Singurul dezavantaj este acela că trebuie să aștept pentru livrarea coletului între 15 și 60 de zile.

Zis și făcut! Am luat la ”răsfoit” site-ul AliExpress și am găsit exact ce-mi doream. Recipient pentru cotonete și pentru bețișoare cosmetice, finuțe și – cum altfel – transparente. Pentru că DA, am o obsesie pentru decorațiuni și recipiente albe sau transparente!

IMG_20161015_132745.JPGEi? Așa-i că-s drăgălașe? Genul acesta de capac îmi amintește de cheseaua cu dulceață a bunicii, sincer! Vouă nu?

Cum se prezintă?

Îmi plac aceste două recipiente pentru că sunt destul de compacte și ca atare, nu ocupă mult spațiu. Sunt confecționate dintr-un plastic dur, calitativ și par destul de rezistente.

Recipientul pentru cotonete este foarte ușor de folosit. Eu am plătit pentru al meu doar 2,62$, cu livrare gratuită, dar acum văd că l-au mai scumpit. Însă la o căutare minuțioasă este posibil să îl găsiți la un preț și mai accesibil.

IMG_20161015_134134.JPGRecipientul pentru bețișoare cosmetice este, de asemeni, foarte util, are o fantă prin care eliberează bețișoarele. Eu am plătit pentru el doar 2,30$, cu livrare gratuită. Dar văd că acum i-au majorat prețul cu 50% față de cel inițial. Și au aplicat și pentru România o taxă de expediere a coletului de 1,99$. Așa că sfatul meu este să stați cuminți și să căutați acest produs la alți vânzători. Pentru că garantat îl veți găsi la un preț mai mic și cu transport gratuit.

IMG_20161015_134103.JPG

Concluzii

Sunt foarte încântată și de aceste două achiziții, mi se par două prezențe elegante și finuțe pe măsuța mea de machiaj. Ambele produse au fost comandate de la vânzători diferiți. Primul recipient (cel pentru dischete demachiante) mi-a ajuns la Poșta Vamală după 3 săptămâni de la plasarea comenzii. Iar cel de-al doilea recipient (cel pentru bețișoare cosmetice) mi-a ajuns după patru săptămâni.

Destul de rezonabil timpul de așteptare, încep să fiu din ce în ce mai mulțumită de tot ce înseamnă AliExpress. Cred că nu mă voi opri aici, deoarece am văzut o mulțime de chestiuțe foarte utile. Și foarte ieftine, și cu livrare gratuită către România, așa că urați-mi spor la cumpărături! 😀

Voi ce v-ați achiziționat de pe acest site? Ați fost mulțumite de produsele primite?



1 thought on “Recipiente drăguțe la prețuri micuțe”

  • Recipientele sunt foarte drăguțe și practice. N-am comandat niciodată de pe AliExpress, mai mult de pe eBay. Chiar acum aștept o comandă de acolo. Poate pe viitor mă reprofilez. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.