Recipiente drăguțe la prețuri micuțe

Hei, fetelor!
Nu știu despre voi, dar mie tot timpul mi-au stat pe creier decorațiunile și recipientele de tot felul, fie ele pentru baie, bucătărie ori legate de segmentul de beauty. De fapt, tocmai despre asta vă voi scrie în cele ce urmează: de când mă știu, niciodată nu mi-a plăcut să-mi păstrez dischetele demachiante și betișoarele cosmetice în ambalajele lor și dacă acum câțiva ani nu prea aveam altă alternativă, iată că încetul cu încetul au început să apară pe piață și astfel de lucruri.

Locuind într-un oraș micuț, unul dintre dezavantaje a fost acela că nu aveam acces la unele magazine(precum Jumbo sau Ikea) decât online, uneori costurile de livrare fiind mai mari decât valoarea produselor pe care mi le doream, așa că m-am reorientat repede către site-urile chinezești de unde îmi puteam achiziționa produse cel puțin asemănătoare, însă mult mai ieftine și cu livrare gratuită, singurul dezavantaj fiind acela că ar fi trebuit să aștept pentru livrarea coletului între 15 și 60 de zile.

Zis și făcut! Am luat la ”răsfoit” site-ul AliExpress și am găsit exact ce-mi doream: recipient pentru cotonete și pentru bețișoare cosmetice, finuțe și – cum altfel – transparente, pentru că DA, am o obsesie pentru decorațiuni și recipiente albe sau transparente!

IMG_20161015_132745.JPG

Ei? Așa-i că-s drăgălașe? Genul acesta de capac îmi amintește de cheseaua cu dulceață a bunicii, sincer! 😀

Îmi plac aceste două recipiente pentru că sunt destul de compacte, nu ocupă mult spațiu, sunt confecționate dintr-un plastic dur, calitativ și par destul de rezistente.

Recipientul pentru cotonete este foarte ușor de folosit, a fost achiziționat de aici, dar văd că între timp l-au mai scumpit puțin – eu am plătit pentru al meu doar 2,62$ și livrare gratuită, însă la o căutare minuțioasă este posibil să îl găsiți la un preț și mai accesibil.

IMG_20161015_134134.JPG

Recipientul pentru bețișoare cosmetice este, de asemeni, foarte util – are o fantă prin care eliberează bețișoarele – și a fost achiziționat de aici, dar observ că și acestuia i-au majorat prețul cu mai bine de 50%, spun asta pentru că eu am plătit pentru el doar 2,30$ și livrare gratuită, ori acum văd că au aplicat și pentru România o taxă de expediere a coletului de 1,99$, așa că sfatul meu este să stați cuminți și să căutați acest produs la alți vânzători pentru că garantat îl veți găsi la un preț mai mic și cu transport gratuit.

IMG_20161015_134103.JPG

Sunt foarte încântată și de aceste două achiziții, mi se par două prezențe elegante și finuțe pe măsuța mea de machiaj, ambele produse au fost comandate de la vânzători diferiți, primul recipient(cel pentru dischete demachiante) mi-a ajuns la Poșta Vamală după 3 săptămâni de la plasarea comenzii, iar cel de-al doilea recipient(cel pentru bețișoare cosmetice) mi-a ajuns după patru săptămâni. Destul de rezonabil timpul de așteptare, încep să fiu din ce în ce mai mulțumită de tot ce înseamnă AliExpress și cred că nu mă voi opri aici, deoarece am văzut o mulțime de chestiuțe foarte utile, foarte ieftine și cu livrare gratuită către România, așa că urați-mi spor la cumpărături! <3

Voi ce v-ați achiziționat de pe acest site? Ați fost mulțumite de produsele primite?
Follow my blog with Bloglovin

1 comment on “Recipiente drăguțe la prețuri micuțe

  1. Recipientele sunt foarte drăguțe și practice. N-am comandat niciodată de pe AliExpress, mai mult de pe eBay. Chiar acum aștept o comandă de acolo. Poate pe viitor mă reprofilez. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: