Longstay Liquid Matte Lipstick – Golden Rose

Hi, ladies!

Nu cochetez de foarte multă vreme cu rujurile lichide, îmi plac însă greu găsesc nuanțe care să-mi îmi încânte privirea și să mi se potrivească. Și nu-mi plac decât cele mate și doar dacă au un  anumit aplicator – deci da, la mine aplicatorul poate constitui un criteriu pe baza căruia aleg să cumpăr un ruj lichid.

Totuși, după ce am citit în blogosfera de beauty numeroase review-uri ale acestui ruj lichid de la Golden RoseLongstay Liquid Matte Lipstick, mi-am spus că ar fi cazul să îl încerc și eu pentru că prea era lăudat, chiar dacă nu mai folosisem nimic de la acest brand.

IMG_20161004_134624.JPG

După cum menționam deja, ca să mă determine să îl cumpăr un ruj lichid trebuie să aibă un aplicator de genul acesta și nu e doar un moft, ci pur și simplu cu genul ăsta de aplicatoare mă împac eu cel mai bine:

IMG_20161004_134640.JPG

IMG_20161004_134312.JPG

După ce am consultat toate nuanțele disponibile(care nu-s foarte multe, ca să fiu sinceră – dacă am reținut bine sunt 10 de toate), m-am oprit asupra uneia intitulate simplu  10 – un roz deschis, pastelat, deosebit, mai jos aveți și un swatch al acesteia:

IMG_20161004_134712.JPG

Despre Longstay Liquid Matte Lipstick de la Golden Rose pot spune că este un ruj foarte pigmentat, cu putere mare de acoperire, se aplică destul ușor pe buze(se întinde bine), este necesar un singur strat pentru uniformizarea nuanței, până se usucă și se matifiază este puțin lipicios(cel puțin în cazul meu) și îmi pare că nuanța aceasta conferă puțin volum buzelor, parcă le face mai pline. Rezistă pe buze destul de mult, chiar și la transfer, iar în cazul meu nuanța a persistat toată ziua, e adevărat că nu la fel de intensă ca la început, dar destul de mulțumitor.

Totuși, cred că nuanța aleasă de mine s-ar preta mai bine pe un ten creol, bronzat. Ce părere aveți?

IMG_20161004_135527.JPG

Ați încercat acest ruj lichid de la Golden Rose? Ce alte produse de make-up aparținând acestui brand ați mai folosit? Ce-mi puteți recomanda din experiența voastră?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Longstay Liquid Matte Lipstick – Golden Rose”

  • Buna Ioana.Am citit cu interes aceasta postare pt ca esti a doua persoana care apreciaza aceste rujuri de la Golden Rose,dupa Iguanitza.Si aveai dreptate aceasta nuanta suava se potriveste unui ten mai creol…..tie ti-ar sta muuuult mai bine cu nuante de corai,oranj pina la rosu aprins….asta in cazul in care exista aceste nuante .Si tu si Iguanitza ati reusit sa ma convingeti sa imi caut si eu un astfel de ruj.Si din cate am inteles mai au si un pret super.Multumesc pt postare :* Neta

    • Buna! Intr-adevar, nuantele descrise de tine sunt cele care ma caracterizeaza in general, numai ca de data asta imi propusesem sa incerc ceva mai cuminte.
      Aceste rujuri costa 30 lei, dar preconizez ca vei avea din ele ceva timp, pentru ca recipientul este destul de generos si cum au acoperire mare…se consuma greu! 🙂
      Te imbratisez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.