Perfect Nude Cover Make-up Concealer by Cien

Ladies, pentru astăzi am ales să vă povestesc despre cel mai nou corector intrat în rutina mea de make-up – Perfect Nude Cover Make-up Concealer de la Cien.

IMG_20160929_171322.jpg

Am achiziționat acest corector sub un impuls de moment, în grabă, stând la casa de marcat am zărit standul cu produse de make-up de la Cien și după ce am aruncat o privire de ansamblu mi s-a lipit de mână acest produs. Pe moment am avut impresia că este un luciu de buze, apoi mi-a sărit în ochi cuvântul ”concealer” și l-am luat chiar fără să mă uit dacă mi s-ar potrivi nuanța acestuia.

Norocul meu a făcut ca acesta să fie în nuanța 20 – Medium Teint și chiar să mi se potrivească! 🙂

IMG_20160929_171429.jpg

După formatul recipientului aș fi putut jura că acest corector este cu aplicator asemănător rujurilor lichide, așa că am rămas foarte surprinsă când l-am desfăcut și-am văzut că este de fapt așa:

IMG_20160929_171520.jpg

De multă vreme nu am mai văzut un corector cu aplicator – burețel și-am fost foarte încântată tocmai pentru că știu cât de bine se aplică produsul cu ajutorul acestuia și cât de natural este rezultatul. În plus, burețelul se curăță foarte bine cu apă și săpun.

Burețelul are în mijloc un orificiu de evacuare a produsului, precum puteți vedea mai jos,

IMG_20160929_171635.JPG

apoi, prin mișcări rapide de tapotare vă mascați în doi timpi și trei mișcări tot ceea ce se cere ascuns.

Așa cum am menționat mai sus, deși produsul costă doar 9,90 lei și ar putea trezi suspiciuni sau ușoare rețineri datorită prețului, corectorul este foarte bun, cremos, se întinde foarte bine, repede și ușor, arată foarte natural și nu devine făinos peste zi.

IMG_20160929_171803.jpg

Eu sunt foarte mulțumită de acest produs, voi continua să îl folosesc cu plăcere, iar pe viitor intenționez să îmi achiziționez și alte produse de make-up din gama Cien pentru că eu m-am convins că sunt de calitate. Și vi le recomand și vouă, dacă nu aveți o problemă cu a vă achiziționa produse relativ ieftine!

De altfel, am mai încercat și alte produse Cien precum gelul pentru igienă intimă despre care v-am scris aici și crema hidratantă pentru față aici.

Voi ce produse Cien ați încercat?

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Perfect Nude Cover Make-up Concealer by Cien”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.