Aliexpress – Ce poți să-ți iei de 20 de lei

Aliexpress – Ce poți să-ți iei de 20 de lei

…de pe AliExpress, mai exact! 🙂

Cochetez de ceva vreme cu site-ul AliExpress și până în prezent mi-am luat câteva mărunțișuri la prețuri bombă. Despre prima mea comandă v-am povestit în detaliu aici, dar între timp mi-au mai ajuns câteva chestiuțe despre care vă voi scrie pe viitor.

Însă subiectul acestei postări îl fac trei articole pe care le-am ridicat recent de la Poșta Vamală(pentru că da, numai prima oara mi-a mers rocada cu adresa de Post Restant, începând cu a doua comandă coletele mi-au venit și mie tot la PV).

Ce poți să-ți iei de 20 lei?

Cele trei articole despre care vă scriu astăzi au însumat nici mai mult, nici mai puțin de 20 de lei în total. Livrarea a fost gratuită pentru fiecare dintre ele. Toate au fost comandate de la vânzători diferiți. Coletele mi-au ajuns după doar 3 săptămâni de la plasarea comenzilor, la distanță de o zi fiecare.

Și iată despre ce este vorba, mai exact:

img_20161004_142938Da, știu… women’s stuff – coliere, gablonțuri… Dar ce femeie nu adoră accesoriile de genul acesta? Mai ales când sunt achiziționate la prețuri muuuult mai mici decât în magazinele specializate?

Ca idee, vă voi spune cam cât aș fi platit pe fiecare colier în parte dacă le-aș fi achiziționat de la vreun magazin de gablonțuri de la mine din localitate.

Acesta ar fi costat 30 lei 

IMG_20161004_142829.jpg

Acesta ar fi costat 35 lei

IMG_20161004_142918.jpg

Iar acesta, pentru că este mai masiv și deoarece e decorat cu pietre în nuanțe pastelate, ar fi avut prețul de 40 lei

IMG_20161004_142858.jpg

Concluzii

Așadar, 105 lei ar fi trebuit să plătesc pentru aceste trei superbități, în condițiile deja menționate mai sus. E mai mult decât perfect, așa-i?

Părerea mea este că faceți o afacere foarte bună achiziționând articole de pe AliExpress. Atât doar, că trebuie să aveți răbdare în ceea ce privește livrarea acestora… Mie mi-au ajuns produsele și după trei săptămâni, dar și după aproape două luni de zile, toate fiind expediate din China.

Au existat și două cazuri în care nu mi-au ajuns coletele – comandasem două ceasuri. Însă mi-am primit banii înapoi în cont, deci transparență totală!

Nota 10 din partea mea! Sunt foarte încântată de toate produsele primite și tocmai de aceea voi continua să fac shopping pe acest site.

Câte dintre voi v-ați comandat diverse lucrușoare de pe acest site?



2 thoughts on “Aliexpress – Ce poți să-ți iei de 20 de lei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.