Garnier Light Complete – cremă anti-imperfecțiuni

Hi, ladies!

Acneea reprezintă o problemă cu care se confruntă destul de multe reprezentante ale sexului frumos(și nu numai), iar metode de combatere sau de tratare a acesteia sunt nenumărate, dar ceea ce vă propun eu pentru astăzi reprezintă o soluție în caz de forță majoră: mă gândesc că și vouă vi s-a întâmplat măcar o dată în viață să aveți un eveniment important la care să trebuiască să participați și să vă treziți cu un inamic pe nepusă masă.

Ei bine, produsul despre care vă povestesc astăzi reprezintă o soluție ”la viteză” în sensul în care are rolul de a ”criogena” coșul și de a îi grăbi vindecarea.

Este vorba despe crema anti-imperfecțiuni Garnier Light Complete.

img_20160726_164635

Crema anti-imperfecțiuni Garnier Light Complete a fost  creată special pentru a se adapta nevoilor specifice tenului: esența pură de lămâie din compoziția acesteia este cunoscută pentru proprietățile sale de combatere a imperfecțiunilor și a aspectului tern al pielii, iar derivatul din acid acetilsalicilic are rol antibacterian și ajută la reglarea excesului de sebum – principala cauză a acneei.

După folosirea acestei creme pielea arată vizibil mai luminoasă, îngrijită, curată, coșurile vindecându-se mult mai repede decât de obicei. Singurul inconvenient al utilizării acestui produs ar fi acela că în contact cu pielea devine albicios, așa că vă recomand aplicarea acestuia seara, înainte de culcare. Trecând peste acest aspect, eu vă recomand cu dragă inimă să-l folosiți

De curiozitate, știați despre existența acestui produs? L-ați încercat?



4 thoughts on “Garnier Light Complete – cremă anti-imperfecțiuni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.