Soluție pentru îndepărtarea cuticulelor de la Kallos

Bune v-am regăsit!
Cunoaștem ce reprezintă cuticulele, acel strat de piele moartă de la baza unghiei care e un fel de ”sigiliu” între unghii și degetesub care se formează matricea unghiei. Practic, rolul cutiulelor este acela de a împiedica bacteriile sa intre în contact cu baza unghiei și se spune că absența lui ar putea duce la apariția unor infecții ale unghiei, dezvoltarea unor ciuperci, etc.

Da, medicii ne recomandă să nu le îndepărtăm, ci să le păstrăm moi și hidratate, iar din când în când să le mai împingem spre baza unghiei cu ajutorul unui betișor de lemn pentru manichiură. De acord, dar ce te faci când, chiar și așa, ele arată tare inestetic? Recunosc, este și cazul meu, nu suport să le văd crescute, așa că le curăț ori de câte ori este necesar.

Până odinioară pentru acest procedeu foloseam un instrument pentru tăierea cuticulelor, dar auzisem de soluții pentru îndepărtarea acestora care ușurează mult munca, în ideea în care odată aplicată pe cuticule substanța se încălzește ușor și le topește, făcând îndepărtarea lor mult mai ușoară.

Fetele de la un mare magazin de cosmetice mi-au recomandat Soluția pentru îndepărtarea cuticulelor de la Kallos din gama Love.

img_20160511_165005

Eram așa entuziasmată când am achiționat acest produs, de nu vă pot descrie în cuvinte! Eram foarte încântată de faptul că, în sfârșit, voi scăpa de stresul inesteticelor cuticule, dar ce să vedeți? Cel puțin în cazul meu acest produs s-a dovedit a fi o mare frecție! Nu mi-a făcut absolut nimic cuticulelor, nici vorbă să le topească sau să le îndepărteze în vreun fel, deci am dat banii degeaba pe această soluție pentru îndepărtarea cuticulelor, pentru că s-a dovedit că nu e bună nici de pus pe varză…și tot la banalul instrument de tăiat am ajuns…

În concluzie, la mine acest produs intră la secțiunea intitulată sugestiv ”Dezamăgiri”.

Sunt curioasă, câte dintre voi ați mai încercat acest produs și cum vi s-a părut? Oare sunt singura persoană la care nu a dat rezultate?



2 thoughts on “Soluție pentru îndepărtarea cuticulelor de la Kallos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.