Experiența Clubului Dove

Dragile mele, pentru astăzi m-am gândit să vă scriu ce este cu acest Club Dove despre care sunt convinsă că ați tot auzit vorbindu-se.

Cei de la Dove s-au gândit să ne recompenseze cumva pentru că le suntem fane fidele și le achziționăm produsele, așa că au creat special pentru noi un club: Clubul Dove.

dove-logo

Aderarea la acest club este foarte simplă, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe www.doveclub.ro, să vă creați cont(important este că un utilizator are dreptul la un singur cont) și să completați profilul cu datele voastre corecte și reale pentru a vă putea bucura de toate avantajele clubului.

Recompensa constă în faptul că vă puteți comanda premii dintre cele mai diverse, la alegere, pe baza numărului de porumbei acumulați în contul vostru.

Cum se acumulează acești porumbei? Ei bine, ei sunt de două tipuri: porumbei din activități și porumbei din cumpărături.

Porumbeii din cumpărături se acumulează practic la orice achiziție de produse Dove, tot ce aveți de făcut este să păstrați bonurile de casă deoarece fiecare produs Dove achiziționat vă va aduce mai aproape de premiile cu care sunteți răsplătite în acest club.

Bonurile de cumpărături vor trebui scanate și adăugate în contul vostru, în secțiunea intitulată ”Adaugă bon”. De asemeni, există și posibilitatea trimiterii bonului în original prin intermediul Poștei Române cu confirmare de primire, la adresa sediului Dove din capitală. Validarea acestora durează în jur de 15 zile lucrătoare, iar după validare acestea vor apărea în secțiunea de ”Cumpărături”.

Pentru ca porumbelul din cumpărături să fie complet va fi necesară completarea unei linii precum cea de mai jos:

capture-20160906-213900

Deci 5 produse cumpărate, câte unul din fiecare categorie, vă va aduce un porumbel auriu(din cumpărături).

Apoi, participând la activitățile din Clubul Dove și/sau de pe pagina de Facebook a celor de la Dove, veți acumula în contul vostru porumbei argintii(din activități) care vă vor ajuta în momentul în care veți dori să vă comandați premii. De regulă, porumbeii argintii se acumulează mai repede decât cei aurii.

Vă puteți bucura de premiile speciale ale Clubului Dove comandându-le direct din contul vostru, dar nu înainte de a vă asigura că ați acumulat numărul de porumbei necesari, întrucât fiecare premiu are o valoare în porumbei aurii(din cumpărături) și argintii(din activități).

Pe scurt:

capture-20160906-214945

Eu sunt înscrisă în Clubul Dove de multă vreme însă o perioadă am uitat de acesta. De abia anul trecut am început acumularea porumbeilor mai serios, iar până în prezent mi-am comandat două premii:

  • un set de baie Dove compus din halat de baie, papuci și prosop(și fiind prima comandă am mai primit și un cadou de bun-venit, o loțiune de corp Purely Pampering + balsam pentru păr Intense Repair)

11947693_1624636361151039_5611272756657810471_n.jpg

  • brățară norocoasă Dove by Malvensky

13305051_1723498374598170_8741603154975269001_o-tile.jpg

Setul de baie este confecționat din bumbac flaușat, iar bănuțul brățării este din argint 925 marcat.

Ce părere aveți? Sună tentant? 🙂

Câte dintre voi sunt membre ale Clubului Dove? Ce premii v-ați comandat până în prezent?

Follow my blog with Bloglovin



3 thoughts on “Experiența Clubului Dove”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.