BaByliss Curl Secret

Hello, ladies!

Mă gândeam zilele trecute și mă amuzam pe seama faptului că în general femeile își doresc ceea ce nu au: dacă s-au născut cu ochii albaștri îi vor căprui sau verzi, dacă mama natură le-a înzestrat cu o podoabă capilară blondă se vor brunete ori roșcate, iar dacă au părul drept îl vor creț și viceversa.

Mă recunosc și eu în descrierea de mai sus: îmi doream să am ochii căprui și părul creț! Iar dacă în privința ochilor nu am avut niciodată curajul de a purta lentile de contact pentu schimbarea culorii acestora, iată că în ceea ce privește părul lucrurile au fost mult mai simple datorită ondulatorului automat Curl Secret de la BaByliss Paris.

capture-20160905-115043.png

Când m-am hotărât că vreau bucle fără efort, primul ondulator care mi-a venit în minte a fost Curl Secret de la BaByliss și am ales varianta Fashion Edition pe albastru. La achiziționare am primit cadou și o perie BaByliss special creată pentru părul lung, despre care vă pot spune că descurcă foarte bine părul și îl lasă mătăsos la atingere.

Curl Secret de la BaByliss chiar se folosește foarte ușor: se introduce ștecherul în priză, se poziționează butonul negru pe poziția ON, moment în care se aprinde ledul roșu care indică faptul că ondulatorul este în stare de funcționare. Cand este abia pornit, ondulatorul emite un ticăit care denotă că acesta se încălzește până la temperatura optimă de funcționare. Apoi procedeul este foarte simplu: introduceți în ondulator câte o suviță de păr nu mai groasă decât un deget, reținând că zona unde poziționați ondulatorul reprezintă locul de unde începe să se formeze bucla.

În cazul meu, mi-am putut realiza buclele cam din zona umerilor în jos deoarece având părul foarte lung, nu îmi încăpea pe rola din interiorul ondulatorului, drept pentru care eu cred că cel mai bine ies buclele pe un păr mediu. Însă nici pe părul lung nu arată deloc rău, dimpotrivă.

Îmi place că acest ondulator Curl Secret de la Babyliss dispune de un temporizator auditiv care îți indică timpul de efectuare a buclelor și momentul în care acestea sunt gata.

Din punct de vedere al rezistenței bucelor și luând în considerare faptul că părul meu are o textură foarte dificilă și nu prea stă coafat, sunt mulțumită de rezultat: buclele mele au arătat foarte bine preț de două zile, după care au început ușor-ușor  să se lase și să se desfacă.

Rezultatul meu arată cam așa:

IMG_20160318_122215.jpg

Părerea mea este că un astfel de ondulator Curl Secret de la BaByliss reprezintă o investiție foarte bună deoarece cu ajutorul acestuia veți scuti timp și bani: investiți în el o sumă ”frumușică” însă în timp veți scuti timpul pierdut prin saloanele de coafură, dar și tarifele acestora. Invetiția se amortizează foarte repede, vă garantez!

În funcție de lungimea părului și de cât de des este acesta, în doar câteva minute veți obține o coafură demnă de invidiat în intimitatea căminului vostru.

Scăpați de grija rezervărilor creându-vă bucle fabuloase la voi acasă! 🙂

Cine îl mai deține? Cum vi se pare? Sunteți sau nu încântate de el?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.