Gama Dove Purely Pampering Coconut&Jasmin

Hi, ladies!
Despre produsele Dove voi știți deja că se află printre preferatele mele, cel puțin în materie de geluri de duș cred că le-am încercat pe toate până acum(v-am tot scris de-a lungul timpului despre cele care mi-au intrat repede în grații) și tare încântată am fost când am văzut că au lansat și o gamă cu COCOS și IASOMIE! <3

Eu sunt absolut înnebunită după tot ce miroase sau are gust de cocos, iar iasomia e printre florile mele preferate, așa că de aici entuziasmul meu!

IMG_20160113_133935.JPG

Din gama Dove cu lapte de cocos și petale de iasomie am ales să încerc două produse, respectiv gelul de duș și loțiunea pentru corp – acestea mă interesează pe mine în principal, sunt produsele pe care le folosesc zilnic în rutina mea de îngrijire.

Despre gelul de duș vă pot spune că are consistența cremoasă cu care ne-au obișnuit cei de la Dove, este blând cu pielea, face spumă din abundență și lasă pielea curată și hidratată.

IMG_20160113_133917.JPG

Cât despre loțiunea de corp, aceasta are o consistență destul de groasă(se lasă scoasă din recipient cam cu dificultate), are o textură fină, plăcută, se absoarbe imediat în piele lăsând-o hidratată în profunzime și recomfortată. Nu rămâne lipicioasă, nici nu este grasă și îmi place că mirosul acesteia se păstrează pe piele ore bune după aplicare.

IMG_20160113_130020.jpg

Ambele produse îmi sunt pe terminate și intenționez să le reachiziționez deoarece sunt mulțumită de ele și consider că cei de la Dove chiar s-au întrecut pe ei înșiși când au creat această gamă, deoarece cel puțin din punctul meu de vedere, aceasta este pe undeva mult mai rafinată decât celelalte.

Voi ați încercat această variantă a produselor Dove? Vă place sau nu?

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Gama Dove Purely Pampering Coconut&Jasmin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.