Oil Control Complete Vanishing Cream – Garnier

În ultima perioadă am întâlnit tot mai des persoane cu tenul gras ori cu tendință mixtă care nu mai știau cum să își mai țină sub control luciul inesteic al pielii de peste zi, așa că m-am gândit să vă arăt și vouă cea mai recentă descoperire a mea în acest sens – Oil Control Complete Vanishing Cream de la Garnier.

IMG_20160726_165219.jpg

Oil Control Complete Vanishing Cream de la Garnier este indicată tuturor celor care suferă de imperfecțiuni ale pielii, acnee și implicit ten uleios, lucios și ajută prin faptul că are o triplă acțiune asupra pielii:

  1. o matifiază instantaneu și îi ține sub control sebumul și luciul pe parcursul întregii zile
  2. purifică tenul, îl împrospătează și îl hidratează fără a-i lăsa film gras sau a-l face lipicios
  3. redă vitalitatea pielii.

Toate efectele acestui produs sunt posibile datorită formulei unice și a ingredientelor sale active alese special pentru efectele complementare ale acestora.

Singurul aspect de care ar trebui să țineți seama atunci când o utilizați ar fi acela că vă va face pielea ceva mai vulnerabilă la razele UV, astfel că este indicat să utilizați o cremă cu protecție solară cu minim 15SPF , chiar și la o săptămână după încetarea utilizării ei.

Deși producătorii o numesc a fi cremă, eu spun că aduce mai mult a gel dacă este să vorbesc despre consistența acestui produs, dar mă încântă deoarece o cantitate cam cât un bob de mazăre hidratează și matifiază întreaga față, astfel că se consumă destul de greu.

IMG_20160726_165307.jpg

Se recomandă aplicarea produsului pe față și pe decolteu folosind mișcări circulare, atât dimineața cât și seara, însă evitând zona sensibilă din jurul ochilor.

Unde mai puneți și faptul că reprezintă o foarte bună bază de machiaj? 🙂

Mie îmi place mult și de aceea îmi permit să v-o recomand și vouă!

Daca a mai utilizat cineva acest produs, rog să îmi lase părerea sa în comentarii.

Vă pup!

Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “Oil Control Complete Vanishing Cream – Garnier”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.