Gama RevlonFlex pentru păr uscat și deteriorat

Dragile mele, după o bună perioadă de testare intensivă am revenit cu experiența mea de utilizare a gamei RevlonFlex pentru păr uscat și deteriorat compusă din șampon și balsam.

IMG_20160729_114411.JPG

Șamponul RevlonFlex pentru păr uscat și deteriorat este ambalat într-un recipient de 650 ml, are culoare aurie și o consistență de ulei – chiar așa arată și se și simte, la început îl cam pierdeam printre degete însă mai apoi am pus cantități mai mici de mai multe ori.

Deși e subțire precum uleiul, în contact cu părul ud se transformă instantaneu într-o spumă bogată, frumos mirositoare care curăță foarte bine toate reziduurile din acesta.

Foarte important, nu mi-a provocat mătreață sau vreo altă alergie a scalpului.

Ceramidele și polimerii cosmetici din compoziție hrănesc în profunzime firul de păr și îi conferă strălucire.

IMG_20160729_114555.JPG

Balsamul RevlonFlex pentru păr uscat și deteriorat este de asemeni ambalat în recipient de 650 ml, numai că acesta spre deosebire de șampon, are o consistență foarte groasă și are culoarea untului.

L-am aplicat pe toată lungimea părului, evitând vârfurile de teamă ca nu cumva să mi se îngrașe mai repede decât de obicei, l-am lăsat să acționeze aproximativ 3 minute, după care l-am clătit din abundență.

Am fost foarte încântată că am putut distribui foarte bine produsul pe păr lăsându-mă ajutată de consistența acestuia.

Ingredientele și agenții activi din compoziția acestui balsam mi-au lăsat părul suplu, fin la atingere și cu un aspect vizibil mai sănătos.

IMG_20160729_114509

De asemeni, trebuie să menționez că aceasta este una dintre puținele game pentru păr care a conferit părului meu un miros deosebit, aparte, ce a durat până la următoarea spălare.

Pentru mine, faptul că produsele pentru îngrijirea părului își păstrează mirosul pe parcursul mai multor zile sau chiar până la următoarea utilizare este un mare plus!

Dacă v-am făcut curioase și doriți să încercați aceste produse vă las mai jos link către site-ul de unde le puteți achiziționa la prețuri foarte accesibile:

Și totuși, a mai încercat cineva aceste produse?

Follow my blog with Bloglovin3 thoughts on “Gama RevlonFlex pentru păr uscat și deteriorat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.