Essence – Lashes Go Wild Volume Mascara

Bine v-am regăsit!

Majoritatea reprezentantelor sexului feminin tânjesc după gene lungi și pline de volum care să confere privirii o profunzime deosebită, de neuitat.

O parte dintre ele recurg la alte metode precum extensiile de gene sau genele false sub formă de bandă, însă printre acestea încă mai sunt și persoane care le preferă naturale, acoperite doar de 1-2 straturi de mascara(eu sunt una dintre ele 🙂 ).

Despre Essence voi știți deja că se numără printre preferatele mele în materie de brand-uri de produse pentru make-up, subiectul postării de astăzi fiind chiar mascara Lashes Go Wild aparținând acestora.

IMG_20160424_101013.JPG

Zicala ”esențele tari se păstrează în sticluțe mici” s-a dovedit a fi adevărată și în acest caz, întrucât produsul despre care vă scriu este ambalat într-un recipient de numai 7 ml.

Am achiziționat acest produs sub un impuls de moment deoarece m-a atras ambalajul și cantitatea acestuia – m-a dus imediat cu gândul că îl voi putea lua tot timpul în portfard fiind mai mult un travel size.

Aspectul care m-a ținut puțin pe loc a fost forma pensulei care este una cu cinci bule, răsucită, însă având în vedere că a costat foarte puțin l-am achiziționat, considerând că nu am ce pierde…

IMG_20160424_101034.JPG

…și bine am făcut că l-am luat, deoarece am rămas foarte surprinsă de rezultatul de după aplicare: la o simplă atingere a genelor cu super-pensula cu cinci bule genele mele s-au trezit la viață, s-au alungit și s-au curbat absolut instantaneu, nu mi le-a lipit, plus că le-a conferit un volum senzațional și un negru intens! Nici nu am simțit nevoia să aplic și un al doilea strat de mascara, însă voi o puteți face dacă vă doriți un look mai dramatic.

Chiar că… lashes go wild! 😀

Îmi place maxim acest produs, drept pentru care l-am și reachiziționat!

A mai folosit cineva această mascara? V-a plăcut?

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Essence – Lashes Go Wild Volume Mascara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.