Pearl Drops sau despre albirea dinților acasă

Bine v-am regăsit!

Cred că toate ne dorim un zambet mai alb, mai strălucitor și care să cucerească, iar despre albirea dinților acasă v-am scris în repetate rânduri, oferindu-vă diverse sugestii – produse testate de mine despre care am observat că într-adevăr funcționează, însă nu mă voi opri din a face asta, drept pentru care astăzi vă voi scrie câte ceva despre cele mai recent intrate în rutina mea – pastele de dinți Pearl Drops.

Până în prezent am încercat două variante, Everyday White și Ice White.

IMG_20160726_163627.jpg

Varianta Everyday White arată ca o pastă de dinți obișnuită, albă, ușor mentolată, cu diferența că are în plus în compoziția sa ceva particule abrazive foarte mici, fine ce au rolul de a curăța foarte bine placa bacteriană, pe când Ice White are o consistență de gel de culoare albastră, foarte mentolat.

Știți că eu am o fixație pe ambalaje și pe recipiente, tocmai de aceea simt nevoia să fac mențiunea că formatul tuburilor acestor paste de dinți mă încântă, îndeosebi modul în care dozează produsul – a se vedea imaginea de mai jos:

IMG_20160726_163950.jpg

Din punct de vedere al eficacității eu nu am observat nicio diferență între cele două, însă vă pot spune că efectele folosirii pastei de dinți Pearl Drops sunt vizibile încă de la primele utilizări: dinții devin vizibil mai albi și se simt mai curați, iar respirația este împrospătată.

Totuși, dacă ar fi să-mi aleg preferata dintre cele două variante încercate de mine până acum, aș merge pe Ice White datorită consistenței de gel – în general înclin spre pastele de dinți de genul acesta.

Deși prețul unei astfel de paste de dinți nu este unul mic(~ 15 lei – anumitor persoane li se poate părea scump), cantitatea acestora de doar 50 ml ajunge pentru cel puțin o lună de zile, deci pentru mine reprezintă o afacere foarte bună!

Pe mine chiar m-au convins că funcționează, voi continua să utilizez această marcă de paste de dinți și am în plan să achiziționez și alte variante, cum ar fi Hollywood Smile! 🙂

Cine a mai încercat pastele de dinți Pearl Drops? Ați fost mulțumite?

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Pearl Drops sau despre albirea dinților acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.