Perfect Match Foundation – Rimmel London

Salutări, dragile mele!

M-am gândit astăzi să vă scriu câteva cuvinte despre produsul cel mai nou intrat în rutina mea de make-up, fondul de ten Perfect Match de la Rimmel London.

IMG_20160803_175552.jpg

Despre Rimmel London stiți deja faptul că este unul dintre brand-urile mele preferate, însă ceea ce cu siguranță nu știați dar o să aflați acum este că multă vreme am fugit de acest fond de ten(Perfect Match) datorită review-urilor negative citite pe internet.

De aproximativ 8 luni de zile nu am mai folosit alt fond de ten în afară de cel despre care v-am povestit aici, numai că sub influența temperaturilor ridicate de afară începuse să arate groaznic pe tenul meu(ca o mască aș putea spune) și asta în principal din cauza puterii mari de acoperire a acestuia, după părerea mea. De ce spun asta? Deoarece testându-l pe cel despre care vă scriu în aceste momente, am văzut o reală diferență!

Nuanța aleasă de mine pentru primul meu fond de ten Perfect Match de la Rimmel London a fost tot 203 – True beige deoarece bronzată fiind, nici nu mi s-ar fi potrivit alta.

IMG_20160803_212550.JPG

Diferența pe care o văd eu între cele două fonduri de ten este la nivel de consistență și de grad de acoperire: Perfect Match este puțin mai fluid și are o acoperire puțin mai mică, însă arată mult mai natural pe ten, cel puțin în cazul meu. Acum nici măcar nu se observă că port fond de ten pe față, deci e incomparabil cu celălalt.

Să ne înțelegem, nici cu Lasting Finish n-am avut nicio problemă, însă se pare că în ceea ce mă privește, vara am nevoie de un fond de ten cu o textură mult mai lejeră.

Pot spune despre fondul de ten Perfect Match următoarele lucruri:

  • are putere de acoperire medie(dar cu toate astea, acoperă imperfecțiunile foarte bine)
  • uniformizează foarte bine nuanța tenului
  • conferă acestuia un aspect luminos, natural și are un finish foarte plăcut, ușor satinat
  • are o consistență puțin mai fluidă, însă se poate aplica perfect cu ajutorul pensulei(cel puțin aceasta e metoda mea de aplicare)
  • rezistă pe ten pe parcursul întregii zile și dacă e fixat cu o pudră de fixare ori cu un spray pentru fixarea machiajului nici nu se transferă(pe telefonul mobil, de exemplu)
  • protejează tenul de radiațiile nocive datorită factorului de protecție solară din compoziție(SPF 20)
  • are un ambalaj elegant, din sticlă, cu o pompiță ce dozează foarte bine produsul.

Ce pot spune este că regret că nu l-am încercat mai devreme, dar mă bucur că totuși am făcut-o.

În ciuda faptului că din câte am observat pe internet acest produs are review-uri negative în proporție de aproximativ 80%, mie chiar îmi place și va face parte din rutina mea cel puțin pe perioada verii.

Am o curiozitate: cine l-a mai încercat și cum vi s-a părut? Vă înscrieți pe lista persoanelor dezamăgite sau a celor mulțumite de acesta? 🙂

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.