Apă termală Herculane – Ivatherm

Dragile mele, știți că eu dintotdeauna am încurajat hidratarea sub toate formele ei deoarece este foarte importantă pentru corpul nostru, principalul beneficiu fiind acela că ne menține tinere.

O piele hidratată este o piele frumoasă  și asta se vede cu ochiul liber: radiază de sănătate, e mai fermă, mai luminoasă, dar pe lângă consumul de apă trebuie să mai recurgem și la alte metode cum ar fi aplicarea cremelor intensiv hidratante sau nutritive.

Îmi susțin afirmația, însă vin și în sprijinul persoanelor care vara nu prea agrează utilizarea cremelor deoarece poate peste zi simt că le transpiră fața și le curge machiajul, ori că se confruntă cu un film gras la suprafața pielii, astfel că pentru acelea dintre voi care vă regăsiți în cele câteva rânduri de mai sus am următoarea recomandare: apa termală Herculane de la Ivatherm.

IMG_20160424_095634.JPG

Apa termală Herculane de la Ivatherm este bogată în minerale și oligoelemente indispensabile precum Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg și are o mineralitate medie de 2500 mg/l .

Aceasta are puternice proprietăți antiinflamatorii, precum și proprietăți cicatrizante. Mineralele și oligoelementele din compoziția acesteia au importanță majoră în activarea și menținerea echilibrului enzimatic și în îmbunătățirea metabolismului celular.

Vă recomand să o folosiți ori de câte ori aveți ocazia sau măcar dimineața(înainte de a vă machia deoarece constituie o foarte bună bază pentru machiaj) și seara(după demachiere, pentru a vă bucura de beneficiile acesteia peste noapte).

Mie vara îmi place să o țin în frigider, la rece și să o aplic(pe lângă dimineața și seara) imediat după ce am luat contact cu temperaturile toride de afară sau ori de câte ori vreau să mă răcoresc.

Un pont: puteți aplica acest produs chiar și după expunerea la soare – vă calmează pielea instantaneu, pe lângă faptul că o hidratează în profunzime.

Un alt aspect important e acela că apa termală Herculane de la Ivatherm poate fi folosită fără restricții de către toată lumea: femei, bărbați și copii.

Îmi place mult senzația pe care o simt atunci când îmi aplic: parcă milioane de sfere microscopice îmi învăluie fața! La mine bifată în continuare pe lista de cumpărături.

Voi ați folosit-o? Vă place? În ce alte scopuri ați mai folosit acest produs?

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.