Despre fixarea machiajului -Melkior Make-up Setting Mist

Hello, beautiful!

Dacă odinioară vă vorbeam despre cum ne putem fixa machiajul cu ajutorul unei pudre de fixare, iată că astăzi revin cu o nouă postare pe marginea acestui subiect dar având în centru un spray pentru fixarea machiajului de la Melkior – cosmetice profesionale.

IMG_20160511_163616.jpg

Vara încă ”e pe val”, temperaturile oscilează destul de mult și chiar dacă atunci când plecăm dimineața de acasă vremea pare să fie temperată, totuși peste zi putem fi surprinse de o schimbare bruscă a acesteia, schimbare care poate aduce cu sine și ruinarea machiajului nostru la care am muncit atât de mult, nu-i așa?

Și atunci, de ce să nu luăm măsuri încă din fragedă pruncie?

Procedura aceasta de fixare a machiajului este foarte simplă și chiar mai rapidă decât cu o pudră de fixare – aplicarea acestui spray pentru fixarea machiajului de la Melkior – cosmetice profesionale se face în câteva secunde: nu trebuie decât să-l pulverizați pe față de la o distanță de 30 cm sau să vă lăsați capul pe spate, apoi să pulverizați în aer și să-l lăsați să vă învăluie fața, după care așteptați ca acesta să se absoarbă și asta e tot, sunteți numai bune de a începe o nouă zi!

Îmi place senzația pe care o am în momentul aplicării acestui spray pentru fixarea machiajului – se simte exact ca atunci când îmi pulverizez apă termală pe ten, am impresia că o mulțime de sfere microscopice îmi ating fața.

IMG_20160511_163630.jpg

Înainte de aplicare se recomandă a se agita energic și ceea ce am remarcat eu la acest produs este că miroase oarecum a medicamente, însă pe mine chiar nu mă deranjeaza acest aspect și nici nu mi-a afectat tenul în vreun fel. Dimpotrivă, m-a ajutat să am un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei!

În cazul în care nu l-ați încercat, dar vă tentează, îl puteți achiziționa de aici, transportul prin curier fiind gratuit.

Și totuși, mânuța sus cine a mai folosit acest produs! Mă interesează cum v-ați împăcat cu el și dacă ați fost mulțumite.

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.