Coconut Lip Butter – NIVEA

Hello, ladies!

Cine a spus că hidratarea buzelor pe timpul verii nu este importantă s-a înșelat amarnic! Razele ultraviolete, contactul cu apa din piscine sau din mare ori lacuri atacă la fel de tare pielea subțire și sensibilă a buzelor, la fel cum o face gerul năprasnic în anotimpurile reci.

Așadar îngrijirea buzelor trebuie să facă parte din ritualul vostru de înfrumusețare pe tot parcursul anului, iar pentru vara aceasta vă pot recomanda un produs foarte eficient și care mie imi place foarte mult – untul de buze cu aromă de cocos de la Nivea.

13692250_1378700098823865_187010037_o.jpg

Sunt încântată de ambalajul compact al acestuia deoarece îl face foarte ușor de transportat – poate fi strecurat cu ușurință în geantă sau în unul dintre buzunarele blugilor, și astfel îl aveți tot timpul la îndemână.

Cât despre consistența acestuia, chiar arată ca un unt, este emolient, se aplică cu ușurință fie cu degetul, fie cu o pensulă pentru buze, iar la contactul cu buzele se topește și le hidratează instantaneu, lăsându-le o delicioasă aromă de cocos.

Ce îmi place foarte tare la acest produs e faptul că nu se scurge de pe buze, nu lasă film gras la suprafața acestora, nu e uleios și nu are nici gustul acela de petroleum pe care îl  au majoritatea produselor de profil.

13709731_1378700095490532_278522085_o

În ceea ce mă privește, acest unt de buze cu aromă de cocos de la Nivea a intrat repede între preferatele mele, așa că vi-l recomand și vouă – e perfect pentru vară.

Mai mult decât atât, până pe data de 29 iulie inclusiv vă puteți înscrie aici la un Giveaway organizat de mine unde vă ofer șansa de a avea acest produs.

Ați mai încercat și alte variante ale acestui unt de buze? V-au plăcut?
Follow my blog with Bloglovin



1 thought on “Coconut Lip Butter – NIVEA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.