RESVERATROX FORTE Anti-cellulite – IVATHERM

Bine v-am regăsit, dragile mele cititoare!

Știu că așteptați review-ul acestui produs de ceva vreme, însă deși i-am observat eficacitatea încă de la primele utilizări, am preferat să aștept să consum tot recipientul pentru a vă povesti experiența mea de utilizare.

IMG_20160511_164601.jpg

RESVERATROX FORTE de la Ivatherm este o cremă anticelulitică menită să vă ajute în procesul de slăbire, drenându-vă și tonificându-vă pielea, reducându-i stratul lipidic, având totodată efect antirecidivă.

Pentru acelea dintre voi care veți fi interesate de lista de ingrediente, o voi atașa aici, exact așa cum apare pe site-ul celor de la Ivatherm:

  • Scopariane are efect antirecidivă prin împiedicarea formării de noi depozite de grăsimi, prin reducerea lipogenezei;
  • Centella Asiatica stimulează sinteza colagenului și a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, îmbunătățind fermitatea pielii, normalizează țesutul conjunctiv perivascular determinând îmbunătațirea tonusului și elasticității vasculare;
  • Apa Termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile calmante și antiiritante.

Ca mod de utilizare, această cremă anticelulitică poate fi folosită zilnic atât dimineața, cât și seara, prin masaj cu mișcări circulare pentru a ajuta la spargerea ”pungilor” de țesut adipos, recomandându-se utilizarea acesteia pe o durată de minim o lună de zile.

Experiența mea:

La prima utilizare a cremei anticelulitice RESVERATROX FORTE de la Ivatherm am ”făcut cunoștință” cu mirosul discret de plante al acesteia fiind, mai apoi, încântată de textura ușor mătăsoasă a acesteia.

Am utilizat-o împreună cu un dispozitiv de masaj manual, despre care vă pot spune că m-a ajutat destul de mult, deoarece minimul pentru un masaj anticelulitic este de 30 de minute și probabil vă imaginați că ar fi fost obositor să mă fi masat cu mâinile goale, mai ales că am ales să o aplic zilnic.

IMG_20160511_164710.jpg

Am fost, de asemeni, încântată de faptul că se absoarbe foarte bine în piele și nu rămâne lipicioasă. După absorbția completă în piele, am experimentat o ușoară senzație de căldură, local(pe zonele masate).

Am repetat procedeul zilnic pentru aproximativ o lună și jumătate(cam atât mi-a ajuns recipientul de 150 ml) și vă pot spune cu sinceritate că dintre toate produsele anticelulitice folosite de mine până acum, acesta a avut cea mai mare eficiență încă de la primele utilizări: în prima săptămână pielea a început să fie mult mai fermă, mai elastică și mai hidratată decât de obicei, iar mai apoi, pe tot parcursul ”tratamentului” celulita mi s-a diminuat vizibil, ceea ce mi se pare incredibil!

Desigur, am încercat pe cât posibil să combin masajul anticelulitic realizat cu ajutorul cremei RESVERATROX FORTE de la Ivatherm cu un stil de viață cât de cât sănătos – un regim alimentar pe cât posibil echilibrat, consum de apă și exerciții fizice. Am simțit nevoia să menționez acest lucru pentru a nu exista discuții și a nu vă imagina că acest produs vă va ajuta în procesul de slăbire dacă mâncați shaorma cu ”de toate” zilnic și consumați dulciuri, sucuri și alte ”chestii” nocive la ordinea zilei!

Per total, sunt foarte încântată de rezultatele de după utilizarea acestei creme, așa încât va rămâne pe lista de cumpărături până la eradicarea completă a inamicului cu care mă confrunt.

Dacă v-am făcut curioase și doriți să o achiziționați, o puteți face de aici.

Cât despre dispozitivul de masaj, acesta se găsește la orice butic de mărunțișuri, este foarte accesibil ca preț(~10 lei) și vă garantez că vă va ușura mult ”munca”.

Acest dispozitiv manual de masaj dispune de peri semi-duri din silicon care acționează ca 1000 de degete în același timp. În plus, este dotat cu o bandă elastică pentru a ajuta la o mai bună fixare a acestuia în podul palmei, după cum se poate observa în imaginile de mai jos:

IMG_20160511_164726.jpg

IMG_20160511_164740.jpg

IMG_20160511_164805.jpg

În final, îmi doresc să știu câte dintre voi au mai încercat-o și cum a decurs experiența voastră, dacă ați fost sau nu mulțumite.

Vă îmbrățișez!

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “RESVERATROX FORTE Anti-cellulite – IVATHERM”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.