WOW TEA – Appetite Killer Tea

Dragile mele, iată că a venit momentul să vă scriu câteva cuvinte despre experiența mea privind consumul ceaiului Appetite Killer de la WOW TEA.

IMG_20160430_141235.jpg

Mai mult ca sigur ați auzit despre ceaiurile celor de la WOW TEA și printre voi cu siguranță încă mai sunt și persoane sceptice care se întreabă dacă acestea chiar își merită banii și dacă într-adevăr funcționează.

Iată că am avut oportunitatea de a testa varianta Appetite Killer și mă simt oarecum privilegiată să vă vorbesc despre aceasta: acest ceai vine ambalat într-un plic de hârtie cartonată, foarte elegant, cu sistem zip-lock(se poate resigila) care te atrage să-l consumi numai privindu-l. De remarcat este faptul că plantele din compoziția acestuia sunt mărunțite foarte bine astfel că vă va ajunge pentru o perioadă îndelungată având în vedere faptul că se folosește o linguriță rasă la un litru de apă fierbinte, iar plicul are cantitatea de 150 grame.

Dar să vă spun și care-s mai exact plantele care intră în compoziția acestui ceai: mate(ceai brazilian), ceai verde, mazăre, fenicul, apărătoare și coji de portocale.

Prepararea și consumul ceaiului sunt, de asemeni, foarte simple: puneți o linguriță de ceai într-un litru apă fierbinte, lăsați-l 10-12 minute, apoi puneți-l în sticlă și savurați-l  pe tot parcursul zilei, cu înghițituri mici. Îl puteți consuma pe tot parcursul zilei – beți una sau două înghițituri ori de câte ori simțiți că vi se face foame.

13288951_1721471554800852_574368201_n.jpg

Experiența mea:

Prima dată când am preparat acest ceai mi s-a părut cam puțin să pun numai o linguriță rasă, astfel că am mai adăugat încă una, rezultând un ceai foarte închis la culoare, gen cola.

L-am îndulcit și apoi l-am servit călduț, dar nu cu o foarte mare plăcere, recunosc.

Apoi am căutat o altă variantă de a mă împrieteni cu el: am respectat cantitatea de ceai, nu am mai adăugat zahăr și l-am servit rece(la temperatura camerei, aș zice). Ei bine, așa mi-a placut mai mult!

Gustul acestui ceai nu e unul deosebit, nu se compară cu nimic din ce am mai consumat eu până acum, îmi place și nu îmi place, însă mă aflu în ipostaza în care vă pot confirma că Appetite Killer de la WOW TEA este de-a dreptul eficient – consumat conform instrucțiunilor, respectiv ori de câte ori simțiți că vi se face foame, chiar dă rezultate! Vă calmează pofta de mâncare instantaneu și vă dă o senzație de sațietate, astfel că la masă nu veți mai putea mânca la fel de mult ca înainte. Combinat cu un regim alimentar echilibrat și cu exerciții fizice, acest ceai chiar vă poate ajuta și în procesul de slăbire.

Vi-l recomand, cu mențiunea că își merită toți banii!

Dacă v-am convins, îl puteți achiziționa și voi de aici.

Și totuși, câte dintre voi l-au încercat? Lasați-mi în comentarii părerile voastre.

Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “WOW TEA – Appetite Killer Tea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.