Despre fardurile Melkior + tehnică de machiaj

Dacă mă urmăriți de pe la începuturi, precis știți că Melkior Professional România este unul dintre brand-urile mele preferate. Nu a existat produs Melkior care să mă fi dezamăgit, dar printre preferatele mele se numără fardurile de ochi. În ultima perioadă am văzut destul de multe persoane nemulțumite de fardurile profesionale. M-am hotărât să vă scriu ”care-i faza” cu acestea și de ce aplicate direct pe piele acestea nu sunt intense. Ori de ce nu au nuanța scontată.

Recunosc, la început și eu am avut această dilemă, și eu mi-am ridicat această întrebare. Însă parcurgând un seminar de tehnici de machiaj am înțeles ce și cum. Vă voi vinde un pont folosind pentru demonstrație un fard în nuanța Dreams de la Melkior.

MelkiorDreams este o nuanță foarte interesantă de verde-smarald. Însă aplicată fără nicio bază nu are culoarea și intensitatea din recipient. În schimb, datele problemei se schimbă radical dacă folosiți două trucuri:

  • fie dacă aplicați o bază pentru fardul de pleoape precum cea despre care v-am vorbit aici;
  • fie dacă aplicați mai întâi pe pleoape un creion alb, cu o textură moale, care să se întindă cu ușurință.

Tehnică de machiaj – tehnica creionului

Cea din urmă este de fapt faimoasa tehnică a creionului. Este una dintre tehnicile care ajută fardurile de pleoape să reziste mai mult decât de obicei, fixându-le foarte bine.

Iată mai jos demonstrația menită să vă convingă:

MelkiorSe observă foarte clar cum în primul caz (cel fără bază) nuanța este nedefinită și nu arată în niciun fel. În cel de-al doilea caz (cel cu baza de creion alb) a devenit exact culoarea verde-smarald din recipient! Și ghiciți care dintre cele două variante s-a demachiat mai greu! Cea în care s-a utilizat tehnica creionului, evident!

Recomandare

În momentul în care vă achiziționați farduri luați în calcul și investiția într-o bază calitativă pentru fardul de pleoape. Sau măcar folosiți-vă de un creion kajal alb, din mai multe motive:

  • unul ar fi acela că vă vor intensifica nuanțele fardurilor;
  • al doilea ar fi că le conferă o mai bună rezistență;
  • al treilea ar fi acela că le ajută în a nu se mai strânge în pliurile ochilor.

Apropo, dacă vă face cu ochiul fardul de mai sus, aflați că îl puteți achiziționa și voi de aici. Desigur, în categoria fardurilor de ochi se găsesc o mulțime de nuanțe deosebite. Chiar aveți de unde alege și dacă optați pentru rezerve de farduri primiți și paletă magnetică gratuit. Tare sau ce?

Și acum sunt curioasă: câte dintre voi știați sau foloseați deja această tehnică de machiaj?



2 thoughts on “Despre fardurile Melkior + tehnică de machiaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.