Kiko – Miami Click Click Eyeliner

Hi, ladies!

Cele care mă urmăriți știți deja că nu mă feresc de la a scrie postări despre produse care m-au dezamăgit și asta voi face și astăzi, inclupatul fiind eyeliner-ul Miami Click Click de la Kiko(în nuanța 03).

IMG_20160424_100417.JPG

Este un eyeliner sub formă de stilou cu vârful nici prea rigid, nici prea moale și care se reîncarcă apăsând pe capătul acestuia, de aici și denumirea de ”Click Click”.

IMG_20160424_100513.JPG

De multă vreme eram în căutarea unui eyeliner într-o nuanță electrică de turqoise, special pentru a-l folosi vara aceasta și eram foarte încântată de swatch-urile văzute pe internet, numai că atunci când am intrat în posesia lui am fost profund dezamăgită să constat că nu e nici pe departe așa cum credeam eu și puteți vedea și voi în imaginea de mai jos cu stă treaba de fapt:

IMG_20160424_100652

Imaginea cred că spune totul… Se vroia a fi un eyeliner foarte pigmentat și cu o putere mare de acoperire, intens… dar abia dacă se vede pe pleoapă și a trebuit să aplic nu știu câte straturi ca să se vadă totuși ceva, însă nici așa n-a rezistat prea mult.

Evident că nu îl pot recomanda și că nici nu voi mai achiziționa eyelinere sub această formă de la ei. După parerea mea, au dat greș cu acest produs.

De curiozitate, l-a mai încercat cineva?

Follow my blog with Bloglovin2 thoughts on “Kiko – Miami Click Click Eyeliner”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.