Garnier Micellar Cleansing Water

Hello, fetelor!

În timpul rutinei mele de dimineață am realizat că produsul despre care vă scriu astăzi e aproape pe terminate și nu v-am povestit despre el, așa că iată părerea mea despre Apa micelară de la Garnier!

13278112_1721474848133856_978295614_n

Se făcuse destul de multă vâlvă în jurul acestui produs, toată blogosfera de beauty vuia la un moment dat, toată lumea o lăuda și spunea despre aceasta cît de mișto este.

Sceptică din fire, nu am achiziționat-o de cum a apărut, ci după ce am citit zeci de păreri despre ea. Întâmplarea a făcut că la momentul la care chiar aveam nevoie de o micelară nouă aceasta să fie la reducere în lanțul de magazine DM și chiar și așa  nu am achiziționat-o de cum am văzut-o iar apoi mi-a părut rău pentru că până m-am hotărât eu se vânduse toată, acesta fiind încă un motiv pentru care deja devenisem nerăbdătoare să o încerc. Mă gândisem că trebuie să fie ceva de capul ei dacă s-a vândut tot stocul magazinului în doar o singură zi.

Așa că am luat-o la pas prin magazinele DM de la mine din oraș și în cele din urmă am găsit-o în magazinul situat în Galeria Auchan, dar și acolo mai aveau vreo 3 bucăți din câte rețin.

De cum am intrat în posesia ei, primul instinct a fost să o miros și pentru mine a fost o încântare să descopăr că e inodoră, deoarece lucrul acesta denotă faptul că nu are alcool în compoziție, astfel că nu mi-a uscat pielea absolut deloc.

Un alt lucru impresionant este viteza acesteia de dizolvare a machiajului! E WOW! Am redus mult și numărul dischetelor demachiante folosite în procesul de demachiere, plus că e într-adevăr foarte economă – o folosesc de două luni de zile(pe cea de 400 ml) și încă mai am din ea cam un sfert.

Îmi place mult cum se simte fața mea după demachierea cu micelara de la Garnier pentru că nu mai simt nevoia să aplic o cremă hidratantă după aceea. Îmi curăță tenul în profunzime, extrem de delicat și îndepărtează chiar și machiajul rezistent la apă aproape instantaneu!

Deci, ce v-ați putea dori mai mult de la o apă micelară? Zic eu că într-adevăr au făcut o treabă foarte bună cei de la Garnier și că își merită toți banii.

Ia să văd, câte dintre voi o folosesc? Mânuța sus!

13282042_1721474844800523_1808908846_n

Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “Garnier Micellar Cleansing Water”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.