Truc pentru efect de mărire a buzelor

Am tot văzut în ultima perioadă fete/doamne nemulțumite de forma buzelor lor și care au încercat să și-o modifice prin intermediul machiajului cu sau fără succes, drept pentru care vă propun astăzi o metodă foarte simplă și cât se poate de insesizabilă.

Clasicul creion contur pentru buze nu mai e la așa mare căutare(și nici nu prea e estetic) decât dacă este în aceeași nuanță cu rujul și dacă e aplicat în limita bunului simț, pentru că altfel machiajul buzelor poate deveni un eșec total.

Soluția pe care o propun eu constă în conturarea buzelor cu un creion contur transparent.

Cel pe care îl folosesc eu este de la Essence13 Transparent – și arată așa:

13318632_1721474821467192_1948727502_n

Dat fiind faptul că este incolor, probabil că vă întrebați la ce vă folosește, dar credeți-mă pe cuvânt că vă ajuă foarte mult: aș spune că e confecționat dintr-un fel de ceară emolientă care odată ce intră în contact cu pielea caldă a buzelor se contopește cu ele și le conferă o impresie de iluminare, volum și o senzualitate aparte, totul arătând foarte natural și profi în același timp. Și unde mai puneți că e la îndemâna oricui și că poate fi folosit cu ușurință de către oricine, chiar și de o novice în ale machiajului?

Eu sunt foarte încântată de el și de când l-am achiziționat am cam lăsat la o parte celelalte creioane contur pentru buze deoarece acesta îmi place cel mai mult!

13293234_1721474834800524_1658460548_n

Dacă v-am făcut curioase aflați că puteți achiziționa acest creion contur pentru buze transparent din toate magazinele care comercializează produse Essence(vedeți standul), prețul acestuia fiind sub 10 lei.

Obișnuiți să vă conturați buzele? Ați încercat acest produs?

Follow my blog with Bloglovin



6 thoughts on “Truc pentru efect de mărire a buzelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.