Despre fixarea machiajului – Essence Fixing Compact Powder

Hi, ladies!

Cum vara începe să-și intre în drepturi iar temperaturile cresc simțitor în termometre, trebuie să procedăm și la fixarea machiajului, pentru aceasta fiind disponibile mai multe metode. Despre una dintre ele vă vorbesc eu astăzi – fixarea machiajului cu ajutorul pudrei.

Cea pe care o folosesc eu este o pudră compactă pentru fixare de la Essence:

IMG_20160512_145058

De altfel, titlul gamei din care această pudră pentru fixare face parte este foarte sugestiv – All About Matt, deci știți deja ce rol mai are pe lângă faptul că îmbunătățește rezistența machiajului.

IMG_20160512_145239.JPG

Această pudră compactă pentru fixare de la Essence are o textură neașteptat de fină și cu toate că este albă nu lasă nicio urmă pe față, nu veți arata ”văruite”.

IMG_20160512_145206

Eu o aplic cu ajutorul unei pensule plate, gen Kabuki(foarte deasă) și îmi place mult finish-ul mat pe care aceasta mi-l lasă, plus că ceea ce aplic pe ten ulterior se blenduiește mult mai ușor, tot datorită acesteia. Machiajul îmi rezistă mult mai mult de când o folosesc, iar peste zi nu-mi mai ”fuge” fondul de ten de pe nas, cum mi se întâmpla odinioară!

IMG_20160512_145225.JPG

Pudra este ambalată într-un recipient generos și se consumă foarte greu – îmi lasă impresia că o voi avea o veșnicie! Cert este că va face parte din rutina mea pentru mult timp de acum încolo, sunt mulțumită de ea, drept pentru care mă văd în postura de a o recomanda tuturor acelora dintre voi care-și doresc o pudră de fixare cu adevărat bună și la un preț accesibil!

Totuși, vă las mai jos lista de ingrediente pentru cele care doresc să o consulte în mod express, alaturi de următoarea curiozitate: Cine a mai folosit-o?

IMG_20160512_145117

Follow my blog with Bloglovin



3 thoughts on “Despre fixarea machiajului – Essence Fixing Compact Powder”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.