Wish – Chopard

Hello!

De ziua mea de naștere am mai adăugat colecției mele de parfumuri încă unul, mai exact Wish de la Chopard.

Mirosul acestui parfum îmi place de câțiva ani buni, însă știți care era paradoxul? Acela că nu știam nici cum se numește și nici cărui brand aparține, iar acest lucru se datorează faptului că nu prea sunt genul de persoană care să întreb cum se numește pe posesoarea acestuia atunci când aș avea ocazia, dintr-un motiv sau altul.

Am ales titlul acestei postări deoarece am primit acest parfum de la mama mea care l-a achiziționat fără ca măcar să știe dacă îmi place sau nu și fără să bănuiască faptul că eu îl caut de vreo 5 ani de zile, așa că e potrivită sintagma ”ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se-ntâmple!”…

Wish de la Chopard este mai mult un parfum potrivit pentru anotimpurile reci, dar dat fiind entuziasmul meu, îl port și acum ori de câte ori e mai rece afară(când plouă, etc) și asta deoarece e destul de puternic și în combinație cu temperaturile ridicate face prăpăd și nu-mi doresc să am pe nimeni pe conștiință! 😀 Mă încântă și recipientul – sticluța acestuia este în formă de diamant, ceea ce poate sugera cât este de prețios conținutul!

13282188_1721474851467189_1917392575_n

Wish este un parfum de damă oriental-vanilat ce reprezintă un impresionant cocktail de miresme:

  • Note de vârf: caprifoi, căpșuni, salcâm, floare de portocal, nucă de cocos, agrișe, lemn de trandafir brazilian, pară, coacaze negre și yuzu;
  • Note de mijloc: miere, violetă, orhidee, lapte, heliotrop, lăcrămioare, iasomie, magnolie și osmanthus;
  • Note de bază: lemn de santal, ambră, paciuli, vanilie, caramel, tămâie și boabe de tonka.

În acesta se regăsesc mirosuri aparent banale, dar toate combinate creează un parfum surprinzător, ce uimește și totodată încântă simțurile! Numai că multitudinea aceasta de arome, cu o concentrație aproximativ egală, vi se poate părea prea grea dacă sunteți adeptele parfumurilor ușoare/subtile.

Acest parfum se adresează în general femeilor independente și sigure pe ele, care reușesc să impresioneze pe cei din jur cu atitudinea lor intangibilă și fermă, dar și celor care lasă să se întrevadă latura acestora fantezistă și visătoare.

Mă bucur tare mult că în sfârșit l-am descoperit și garantat va avea locul lui de cinste pe lista mea de cumpărături!

Cine îl mai folosește sau cine a avut ocazia de a îl testa? Cum vi se pare? E pe gustul vostru sau nu?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.