IMPALA – Lip primer&Balm

Bine v-am regăsit!

În ceea ce privește machiajul, recunosc că am rămas puțin în urmă atât cu tendințele, cât și cu noutățile, deoarece o bună perioadă de timp m-am machiat foarte simplu: doar fond de ten, un creion dermatograf și mascara…însă încerc pe cât posibil să recuperez, să fiu la curent cu toate.

Recunosc faptul că nu am folosit primer și nici nu îi vedeam rostul, mi se păreau așa… oarecum în plus și nu musai de folosit, dar nu îi cunoști rolul până nu îl încerci.

Am început prin a-mi achiziționa un primer pentru față, apoi unul pentru fardul de pleoape și în cele din urmă, unul pentru buze. Primer-ului pentru buze chiar nu îi vedeam rostul, deoarece consideram că e suficient să folosesc un balsam pentru buze și gata! Dar ce să vezi? Indiferent de calitatea balsamului pentru buze folosit, textura acestuia de pe buzele mele îmi dădea mari bătăi de cap atunci când îmi aplicam rujul – practic, indiferent ce ruj foloseam, oricât de calitativ, acesta îmi cam aluneca de pe buze.

Și-atunci, la momentul oportun, am găsit un primer pentru buze marca IMPALA în broșura celor de la Lady’s pe care l-am și achiziționat fără să mai stau pe gânduri.

IMG_20160512_145507

Când l-am desfăcut prima remarcă a fost aceea că mirosul acestuia mi se pare foarte cunoscut, dar nici până acum nu mi-am putut da seama de unde.

După prima aplicare am rămas stupefiată – nu se compară cu balsamurile de buze obișnuite! Este foarte blând cu buzele, le hidratează instantaneu fără să lase film gras la suprafața acestora, dar în același timp le lasă un finish fin, neted… se simt catifelate și îngrijite, astfel că  reprezintă o foarte bună bază pentru aplicarea rujurilor, gloss-urilor, etc.

Aplicarea rujului după folosirea acestui primer pentru buze este mult mai precisă, rujul este mai intens ca și culoare și mult mai rezistent, nu se mai estompează atunci când mănânc sau beau, așa că pentru mine acest produs a devenit vital.

V-il recomand și vouă, mai ales că este foarte accesibil ca preț și v-il puteți comanda singure de aici.

De curiozitate, l-a mai folosit cineva? Ce părere aveți despre el?

IMG_20160512_145445
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.