Șervețele demachiante Melkior

Dragile mele, de câte ori vi s-a întâmplat să ajungeți acasă atât de extenuante de toate activitățile de peste zi încât pur și simplu demachierea a fost ultimul lucru la care v-ați gândit și astfel ați adormit machiate? Cred că nu o dată. Și cu siguranță tenul vostru a avut de suferit din această cauză, nu-i așa?

Dacă vă consolează, și mie mi s-a întâmplat lucrul acesta, și nu o dată m-am trezit cu ”mici inamici” pe față, mai ales în zona bărbiei.

Însă astăzi vin în ajutorul vostru cu o soluție foarte accesibilă: șervețelele demachiante de la Melkior- cosmetice profesionale.

IMG_20160322_094452

Sunt niște șervețele foarte fine ce conțin ulei din sâmburi de struguri, demachiază foarte bine și sunt blânde cu pielea(nu o irită și nu o usucă), cele din imagine fiind create special pentru a îndepărta machiajul rezistent la apă.

Pentru mine, încă o bilă albă o reprezintă mirosul acestora – cred că sunt singurele șervețele folosite de mine până acum care miros complet diferit față de celelalte sortimente disponibile pe piață.

Este ideal să aveți aceste șervețele demachiante pe noptieră și să întindeți mâna după ele ori de câte ori nu aveți dispoziția necesară pentru a vă demachia în profunzime, însă le puteți lua cu dvs. și în călătorii(eu port peste tot cu mine un astfel de pachet, în geantă).

Sunt foarte accesibile ca preț și le puteți achiziționa de aici, cu transport gratuit prin curier.

Câte dintre voi le-au încercat și cum vi se par?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.