Ser antiimperfecțiuni cu efect de iluminare – Gerovital Happiness

Bună să vă fie inima!

Desigur că micile imperfecțiuni ale tenului reprezintă o problemă cu care se confruntă un număr mare de femei, dar ce bine că apar pe piață produse care să ne ajute în acest sens!

Iată că astăzi vin în întâmpinarea voastră cu încă o sugestie – un produs ce la mine e în curs de utilizare și care mă ajută în lupta cu micii inamici, cum obișnuiesc eu să-i numesc, serul antiimperfecțiuni cu efect de iluminare de la Gerovital Happiness.

IMG_20160307_084832.JPG

Acest produs din gama cu extract de afine are în compoziția sa acid acetilsalicilic natural, ce pe lângă faptul că redă strălucirea tenului, ajută la înlăturarea imperfecțiunilor de la suprafața pielii și decolorează/ameliorează petele pigmentare. În profunzime, conținutul de Sepitonic M3 stimulează metabolismul celular, ajutând tenul ”cu probleme”.

Ce vreau eu să zic este că acest produs nu e tocmai un ser, ci e mai degrabă un gel transparent- exact așa arată și se simte:

IMG_20160307_085413

Una peste alta, ser sau gel, mie îmi place mult acest produs și mă împac foarte bine cu el: îl aplic local(pe zonele afectate de acnee) ori de câte ori este nevoie și îl las să actioneze. De regulă, efectele se văd cam în câteva ore de la utilizare(oprește coșurile din evoluție, închide porii și calmează roșeața), însă cel mai mult îmi place cum arată și cum se simte tenul atunci când las produsul să acționeze peste noapte.

Sunt încântată de mirosul proeminent de afine(cunoașteți deja faptul că ador fructele de pădure) și de consistența acestui produs: cu o cantitate cât un bob de mazăre vă acoperiți toată fața, așa că recipientul deși mic – aparent – vă va ajunge câteva luni bune(asta în condițiile în care îl aplicați zilnic).

Mie îmi place să-mi răsfăț tenul zilnic cu acest ser antiimperfecțiuni, deoarece tenul arată foarte bine după utilizare – parcă  radiază de sănătate.

Este un produs eficient și la îndemâna oricui, de aceea n-ar trebui să lipsească din rutina voastră!

Mânuța sus cine îl folosește/l-a folosit! Vă place?

*Pentru cine nu a avut oportunitatea de a-l testa, produsul poate fi achiziționat de aici.

Follow my blog with Bloglovin



10 thoughts on “Ser antiimperfecțiuni cu efect de iluminare – Gerovital Happiness”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.