Must have de sezon

Ladies, vremea de afară începe să se încălzească încetul cu încetul și sunt convinsă că fiecare dintre voi și-a scos din dulăpioare topurile și maieurile preferate cu speranța de a le purta curând.

Este o încântare să ne lăsăm trupurile mângâiate de razele de soare, dar devine neplăcut atunci când ne bronzăm ”din mers”, cu dungi, nu-i așa? Cum, care dungi? Dungile cauzate de bretelele de la sutien ce rămân la vedere atunci când îmbrăcăm topuri/maieuri înguste/decupate în spate, precum acesta:

listing_2

Nici bretelele transparente nu mai sunt ce-au fost: ba se îngălbenesc foarte repede și trebuie înlocuite des, ba se rup, ba nu oferă susținerea necesară, ba ne ”curmă” lăsându-ne urme pe piele…

Dar, după cum această postare se înscrie în secțiunea recomandărilor, vin în sprijinul vostru cu o soluție la această mică dar inestetică problemă- dispozitivele de prindere a bretelelor la spate, așa:

12801620_1694794397468568_8440554424776061345_n

Sunt niște ”chestiuțe” dintr-un plastic/silicon ușor flexibil, subțire, deloc incomod, ce se plasează precum în imaginea de mai sus, cu scopul de a ascunde bretelele și de a vă crea un aspect îngrijit.

Aceste dispozitive sunt disponibile în patru nuanțe, tocmai pentru a fi purtate în funcție de nuanța topului ori a sutienului și a fi insesizabile – transparente, albe, nude și negre:

IMG_20160326_144639.JPG

Eu am plătit destul de puțin pentru un set de astfel de 8 dispozitive și vă pot spune că se găsesc mai cu seama în magazinele ce comercializează tot felul de mărunțișuri. Și dacă stați bine cu răbdarea și nu vă deranjează să așteptați cel puțin o lună de zile după ele, le puteți comanda la prețuri de nimic de pe site-uri gen eBay sau Aliexpress.

Ce părere aveți? Vă surâde ideea mea?

Mai folosește cineva astfel de dispozitive de ”mascare” a bretelelor de la sutien?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.