Milk & Honey – Oriflame

Hello, ladies!

Ador când redescopăr produse pe care le foloseam în adolecență și constat că nu s-au schimbat cu nimic. E adevărat că îmi induc o stare de melancolie și că mi se derulează în minte amintiri din acea perioadă, însă cu toții mai avem nevoie și de astfel de momente pentru că, până la urmă, trecutul face și el parte din viața noastră și e frumos să ne amintim de el cu drag! 🙂

Este și cazul acestei loțiuni pentru corp de la OriflameMilk&Honey care m-a trimis cu gândul la prima mea comandă ce consta în această cremă, cu singura diferență că pe atunci era ambalată într-un recipient sub formă de tub de culoare aurie.

De câțiva ani încoace s-a renunțat la acel ambalaj, trecându-se la unul sub formă de ”borcan” cu capac, care parcă îmi place mult mai mult deoarece ușurează mult aplicarea loțiunii, întrucât mi-e mai ușor să introduc mâna în acesta și să mă servesc de cantitatea necesară de produs(nu trebuie să mai stau să storc tubul și ies în câștig deoarece consum până la ultima picătură de loțiune).

IMG_20160216_131651

Îmi place să-mi las pielea corpului răsfățată de mirosul discret de miere al acesteia și să mă bucur de hidratarea profundă pe care mi-o oferă!

Mă bucur că mirosul persistă în piele multe ore de la utilizare, ajutându-mă totodată  și la intensificarea parfumului pe care aleg să îl port.

Are o textură fină, de cremă scumpă și de calitate, deși nu costă foarte mult și oricine și-o poate permite. E o adevărată încântare și recunosc că întind des mâna după ea!

Și pentru că mi-a lipsit, am consumat recipientul mai repede decât de obicei.

IMG_20160216_131634

Ia să văd, am pe aici fane ale acestei loțiuni de corp de la Oriflame?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.