Deo Nivea Protect&Care

Hello, ladies!

Imediat după ce am văzut pe pagina de Facebook a celor de la Nivea lansarea noii game albastre Protect&Care am dat iama în supermarket-uri în căutarea ei și primul produs care mi-a ieșit în cale a fost deodorantul spray.

Curioasă din fire, l-am achiziționat ca să văd ce este așa WOW la el și ce face în plus decât celelalte deodorante.

Ei bine, primul lucru pe care l-am remarcat a fost acela că are mirosul specific Nivea, care pe mine mă încântă foarte tare(și mă bucur că l-au păstrat și că nu s-a schimbat, că e întocmai cum mi-l amintesc eu încă de pe vremea când eram de o șchioapă).

Apoi am observat că are o cantitate destul de mare de pudră și asta deoarece am făcut imprudența de a îl aplica destul de aproape de zona axilei. Însă după ce l-am agitat bine și l-am pulverizat de la o distanță de aproximativ 30 cm situația a devenit favorabilă – pot afirma cu tărie că este cel mai soft deodorant folosit de mine până acum: lasă pielea subrațului incredibil de fină, este absorbit instantaneu, iar senzația aceasta de catifelare se menține pe parcursul întregii zile. Unde mai pui că te și protejează foarte bine împotriva transpirației?

Una peste alta, cred că este cea mai reușită variantă de deodorant a celor de la Nivea, pentru că prea le are pe toate! Mie îmi place mult, mă împac bine cu el și rămâne pe lista mea de cumpărături și pe viitor.

Voi ați încercat acest nou produs? Vă place? Sunteți încântate de el?

IMG_20160326_214034

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.