Perie ceramică, ionică, termică – Melkior

Hei, am revenit cu încă o veste bună pentru voi, dragile mele și cred că aceasta va încânta mai ales pe acelea dintre voi pasionate de hair-stiling: Melkior – cosmetice profesionale a lansat noua perie ceramică, ionică, termică și ce credeți? Este disponibilă în patru dimensiuni – cele 4 perii diferă prin dimensiunea diametrului: 25, 33, 43, 53.

capture-20160512-214334

Fiecare perie este ideală pentru îndreptarea, netezirea și ondularea părului în timpul uscării. Cilindrul din aluminiu tratat ceramic are peri care netezesc și îmbunătățesc condiția părului. Cilindrul din aluminiu al acestei perii ceramice ionice difuzează caldura în mod egal și facilitează aranjarea tuturor tipurilor de păr, de la drept la ondulat. Cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când peria este folosită împreună cu uscătorul de păr.

De ce merită să folosiți aceste perii? Ceramica alunecă ușor, iar părul nu se încâlcește. În plus, părul nu se va electriza întrucât această perie emite sarcină negativă de ioni. Ceramica are proprietăți ce asigură distribuirea în mod egal a căldurii. Turmalina este un metal semiprețios care se polarizează electric și ajută la propagarea ionilor negativi, contracarând astfel efectul de păr electrizat. Ionii negativi eliberați protejează scalpul, reduc despicarea firelor, îmbunătățesc aspectul părului dându-i volum.

Prețurile sunt următoarele: 56.90 lei(diametru 25), 59.90 lei(diametru 33), 67.90 lei(diametru 43) și 76.90 lei(diametru 53).

Eu deja sunt perplex! Îmi doresc enorm să o încerc pe cea de diametru 53(cea mai mare). Cred că mor dacă nu o am! <3

Totuși, este cineva care deja și-a achiziționat o astfel de perie?

capture-20160512-214418

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.